Δημοτικές εκλογές και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας

0

Δύο κυνηγοί είναι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή (Ζάρας) κυνηγός από τα γεννοφάσκια του συνταξιούχος πρόσφατα της ΔΕΗ. Έχει εκλεγεί κατ’ επανάληψη στο Δήμο Μεγαλόπολης όπως και δύο φορές έχει διατελέσει γενικός Γραμματέας του Κυνηγετικού συλλόγου και συνδικαλιστής στο χώρο της ΔΕΗ. Είναι στη φωτογραφία όρθιος φοράει γυαλιά και έχει και ακόμα ένα ζευγάρι γυαλιά κρεμασμένα .Ίσως για να βλέπει καλύτερα τα θηράματα και όχι μόνο όπως δείχνει στη φωτογραφία η κάρπωση. Κατεβαίνει υποψήφιος με το συνδυασμό του επίσης κυνηγού και μάλιστα λαγοκυνηγού υποψήφιου Δήμαρχου Θύμιου Τζανετόπουλου.

Ο άλλος υποψήφιος είναι ο Βασίλης Γεωργακόπουλος υπάλληλος της ΔΕΗ. Κατάγεται από το ορεινό χωριό και μεγάλο κυνηγοτόπι του Τουρκολέκα πατρίδα του Νικηταρά. Με πλούσια και αυτός συνδικαλιστική δράση στο χώρο της ΔΕΗ. Εκλέγεται από το 1988 συνεχώς στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγαλόπολης. Έχει διατελέσει τρεις φορές συνεχόμενες πρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου. Σήμερα είναι εκλεγμένος και πάλι αναλαμβάνοντας το νευραλγικό πόστο της θήρας. Κατεβαίνει με το συνδυασμό του Σπύρου Τσιριγώτη ο οποίος έχει σταθεί σαν Δήμαρχος πάντα δίπλα στους κυνηγούς. Δύο φίλοι κυνηγοί που έχουν λάβει ενεργό μέρος στα μεγάλα έργα του Κυνηγετικού Συλλόγου για τα οποία είμαστε υπερήφανοι (Λέσχη, Εκτροφείο, πρώτη απελευθέρωση του αγριόχοιρου στη Πελοπόννησο και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων).

Είναι η πρώτη φορά που ευχόμαστε να τους έχουμε μπροστά μας (στο Δήμο φυσικά και όχι στα κυνηγοτόπια).

Μπορούμε να στείλουμε και τους δύο στο Δήμο Μεγαλόπολης γιατί έργα όπως Σκοπευτήριο, Ιππικός όμιλος και κυρίως αντιπροσωπεύσει των κυνηγών είναι πλέον απαραίτητη στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Μπάμπης Γκαβάς
e-mail: gavas@tri.forthnet.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων