Pet Index 2002 – Κατοικίδια εν Δράσει

0

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

PET INDEX 2002 – ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Με μοναδικό χρώμα και Φιλοζωική διάθεση σχεδιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μεγαλύτερη έκθεση για όλα τα κατοικίδια, με κύριο σλόγκαν: Κατοικίδια εν δράσει.

Σκοπός της, εκτός από την άφθονη διασκέδαση που θα προσφέρει ο μαγικός κόσμος των ζώων σε σας και στα παιδιά σας, είναι και η ανάπτυξη φιλοζωικού αισθήματος προς τα κατοικίδια με ταυτόχρονη προβολή της συνειδητής ιδιοκτησίας τους.

Όλες οι γνωστές και άγνωστες φυλές σκύλων, γάτες από την Μέση και Άπω Ανατολή, μελωδικά καναρίνια, πολύχρωμοι παπαγάλοι, εξωτικά πουλιά. Και ακόμα, ενυδρεία, ψάρια μονομάχοι, τρωκτικά, μικρά ζώα, φίδια αλλά και τηλεοπτικά ιγκουάνα, θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά.

Η έκθεση θα ανοίξει Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 13:00 το μεσημέρι στο Ε.Κ.Ε.Π.
(12ο χλμ.Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Μεταμόρφωση) και θα τελειώσει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν όσους παρευρεθούν εκεί αφού θα είναι ένα τριήμερο διασκέδασης για όλους μας! Πανέμορφες κοπέλες θα μεταμορφωθούν σε ναζιάρες γατούλες αλλά και σε τρυφερά παραδεισένια πουλιά, δίνοντας άλλη νότα στην έκθεση. Παράλληλα ένας νέος υδάτινος κόσμος αλλά και μια καταπληκτική σπηλιά με αράχνες, φίδια και ινγκουάνα θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο στο οποίο πολύχρωμοι παπαγάλοι και μελωδικά καναρίνια θα σας ταξιδέψουν σε τόπους μυθικούς και ονειρεμένους !

Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Grooming, flyball και καλλωπισμός σκύλων, επίδειξη ανάπτυξης 12 φυλών από πανέμορφα κουταβάκια, καθώς και ποικίλες συζητήσεις γύρω από τα κατοικίδια και τους αδέσποτους φίλους μας, σχεδιάζονται προκειμένου η έκθεση αυτή να γίνει θεσμός και να αφήσει εποχή…

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα κατοικίδια που θα δείτε στο χώρο της έκθεσης δεν θα πωλούνται και είναι απόλυτα υγιή καθώς διαθέτουν όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι για την ασφάλεια των κατοικίδιων της έκθεσης και των επισκεπτών δεν θα επιτρέπεται να φέρετε μαζί σας το ζωάκι σας.

Υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία, αρκεί να μας υποσχεθείτε πως θα είστε εκεί!!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 010 6725130, 010 67 25221

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων