Μεγάλη Επιτυχία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Σύλληψη παρανόμων στην Ημαθία

0

ΣΤ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΔΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 4
Τ.Θ. 18447 – 540 03
ΤΗΛ. & FAX : (0310) 219656, 246640, 218448
website: www.hunters.gr
e-mail: komath@spark.net.gr, hunters@hunters.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη Επιτυχία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
Σύλληψη παρανόμων στην Ημαθία

Ξημερώματα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου έγινε κοινή επιχείρηση των Ομοσπονδιακών Θηροφυλακων της ΣΤ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τέσσερα άτομα που είχαν θηρεύσει λαθραία αγριόχοιρο στην απαγορευμένη περιοχή του Καταφυγίου Άγριας Ζωής Γεωργιανών (κοντά στην Καστανιά Ημαθίας). Οι δράστες πήγαν στην περιοχή αργά το προηγούμενο βράδυ και με φώτα και άλλα παράνομα μέσα προέβησαν στη συγκεκριμένη πράξη.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες, οι οποίοι αμέσως ακινητοποίησαν, συνέλαβαν και οδήγησαν τους παρανόμους στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας και από εκεί στο κρατητήριο. Παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και ορίστηκε δικάσιμος στις 31 Οκτωβρίου.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες από την Κατερίνη, την Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την επιχειρησιακή δυνατότητα του Σώματος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής να επεμβαίνει άμεσα σε όλη την επικράτεια. Στην επιχείρηση συμμετείχαν επικουρικά Συνοριοφύλακες του Τμ. Συνοριοφυλακής Βέροιας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή χρηματοδοτείται αποκλειστικά με χρήματα των Ελλήνων κυνηγών, αποτελεί θεσμοθετημένο όργανο από την ελληνική Πολιτεία, με σαφείς ανακριτικές και ελεγκτικές αρμοδιότητες. Η επιτυχία αυτή καταξιώνει για άλλη μια φορά την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στη συνείδηση του απλού πολίτη και δίνει απαντήσεις στους επικριτές της.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων