Αδελφοποίηση των ΚΣ Τρίπολης και Κορίνθου

0

1732-adelfopoiisi.jpg

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2005 και ώρα 8 μ.μ, μέσα σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης η τελετή αδελφοποίησης με τον Κυνηγετικό Σύλλογο της Κορίνθου. Παρών τα μέλη και των δύο Δ.Σ των Κυνηγετικών Συλλόγων καθώς και αρκετοί κυνηγοί.

Σκοπός της αδελφοποίησης είναι η ουσιαστική συνεργασία και η από κοινού προσπάθεια και των δύο Συλλόγων για την προστασία, ανάδειξη και βελτίωση του κυνηγιού, της φύσης και των θηραμάτων.
Κατά την διάρκεια της τελετής έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και τιμητικών πλακετών, ενώ συζητήθηκαν και αρκετά θέματα γύρω από το κυνήγι και στους δύο νομούς.

Ο πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, σε μήνυμα του και προς τους δύο Συλλόγους, συνεχάρη τα Διοικητικά Συμβούλια για την πρωτοβουλία τους, καθώς όπως τόνισε τέτοιου είδους ενέργειες όχι μόνο, αποδεικνύουν την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που στελεχώνουν τις διοικήσεις των κυνηγετικών οργανώσεων αλλά διευκολύνουν και το δύσκολο έργο της Ομοσπονδίας,

Ο πρόεδρος του Κ. Σ Τρίπολης και μέλος του Δ.Σ της Γ. ΚΟΠ, κ. Γιώργος Ρουμελιώτης τόνισε πως η αδελφοποίηση των δύο Συλλόγων αποτελεί τεκμήριο της προσπάθειας που κάνουμε να προσφέρουμε στο κυνήγι γενικότερα. Γεωγραφικά βρισκόμαστε κοντά και καλύπτουμε μια μεγάλη κυνηγετική περιοχή. Ελπίζουμε πως αυτή η αδελφοποίηση με την υποστήριξη και καθοδήγηση της Ομοσπονδίας μας, θα είναι η αφετηρία να παράγουμε έργο και να αναδείξουμε την συγκεκριμένη περιοχή σε έναν κυνηγότοπο χωρίς προβλήματα ως προς τη φύση και τα θηράματα και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους συνάδελφους κυνηγούς.

Αισιόδοξος δήλωσε και ο πρόεδρος του Κ. Σ Κορίνθου κ, Λάμπρου Κώστας και συμπλήρωσε πως ο κοινός στόχος που όλοι έχουμε για καλύτερο κυνήγι είναι βασική προτεραιότητα και μέσα από την α ανταλλαγή απόψεων, τις κοινές πρωτοβουλίες και προσπάθειες πιστεύουμε πως θα πραγματοποιηθεί.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων