Διάσωση κυνηγών στο Βέρμιο

0

1734-simakomath.gif

ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 173 – 175
551 34 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310 477128 – 477129, 6973 808934, FAX 2310 473863 – 475301
URL: www.hunters.gr, e-mail: hunters@hunters.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης διέσωσαν δύο κυνηγούς στο Βέρμιο

Απίστευτη περιπέτεια έζησαν πρόσφατα δύο κυνηγοί από τη Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω κακών καιρικών συνθηκών χάθηκαν στο όρος Βέρμιο, όπου είχαν μεταβεί για κυνήγι. Η απώλεια του προσανατολισμού τους έγινε γνωστή στους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης κ. Νοχουσίδη Παναγιώτη και Θεοδωρακόπουλο Σταύρο. Οι θηροφύλακες αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομική Δ/νση Ν. Ημαθίας, τον τοπικό Κυνηγετικό Σύλλογο Βέροιας. Ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός για τον εντοπισμό τους, μαζί και με αρκετούς εθελοντές κυνηγούς. Μέσα σε έντονη χιονόπτωση, πυκνή ομίχλη και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ξεκίνησε η αναζήτηση των 2 κυνηγών, μέσα σε δύσβατους δασικούς δρόμους.

Τις μεταμεσονύκτιες ώρες και ύστερα από 12ωρη αναζήτηση οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κατάφεραν να τους βρουν και να τους μεταφέρουν σώους. Η προσφορά αυτή αναδεικνύει ακόμη μια φορά το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής των κυνηγετικών οργανώσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι θηροφύλακες ήταν εκτός υπηρεσίας.

Οι δύο κυνηγοί είναι καλά στην υγεία τους, παρόλη την ταλαιπωρία τους και δημόσια εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη που διέκρινε όλους, όσοι προσέτρεξαν αυθόρμητα στην αναζήτησή τους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων