Άναδρη επίθεση σε θηροφύλακα

0

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΩΝ
ΣΤ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έδρα: Αριστοτέλους 32 (Κτίριο Ε.Κ.Θ.) Τ.Κ. 546 31 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 252.932, Fax.: 2310 252.914

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Το Δ.Σ. του Σωματείου Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης με αφορμή το τελευταίο περιστατικό που έλαβε χώρα τη νύχτα μεταξύ 11 και 12 Δεκεμβρίου 2005 και που αφορούσε πράξεις βανδαλισμού στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του συναδέλφου Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα Καβάλας Μάριου Φιλιππίδη και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του πατέρα του, ανακοινώνει τα κάτωθι:
Καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια αυτή ως κακόβουλη και άνανδρη πράξη η οποία έγινε μετά τις σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της πάταξης λαθροθηρίας που είχε τελευταία ο Θηροφύλακας στην περιοχή και που προφανώς είχε ως στόχο να εκφοβίσουν και να βλάψουν τον ίδιο και την οικογένειά του.

2. Τονίζουμε πως ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι από τα εμπειρότερα και ικανότερα στελέχη που διαθέτει σήμερα η Ομοσπονδία μας με ήθος και συναδελφική αλληλεγγύη και δηλώνουμε πως του συμπαραστεκόμαστε ηθικά.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο ως όργανο που εκπροσωπεί όλους τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ κάνει γνωστό ότι οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες ως επαγγελματίες μαχόμενοι καθημερινά για την πάταξη της λαθροθηρίας, δεν πρόκειται ποτέ κάποιοι επίδοξοι λαθροθήρες με τέτοιου είδους κακόβουλες ενέργειες να τους αποτρέψουν από τον στόχο της αποστολής τους που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της προστασίας της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος. Βεβαιώνει παράλληλα ότι ανάλογες ενέργειες δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την ομοψυχία και αλληλεγγύη μας στην προσπάθεια για την σύλληψη των «ανθρώπων» που λυμαίνονται παράνομα την πανίδα του τόπου μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Τριανταφυλλίδης Ιωάννης Ρετζέπης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων