Αποτρόπαια πράξη φόνου αρκούδας στα Γρεβενά

0

ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 4
T.Θ. 18447 – Τ.Κ. 540 08
ΤΗΛ. & FAX (2310) 219.656, 246.640, 218.448, 0973 808934
http://www.hunters.gr
e-mail: komath@spark.net.gr, hunters@hunters.gr

Θεσ/νίκη 14/11/2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτρόπαια πράξη φόνου αρκούδας στα Γρεβενά.
Επικήρυξη των δραστών

Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ) καταδικάζει με κάθε έμφαση την αποτρόπαια θανάτωση αρκούδας στην περιοχή Φιλιππαίων του Ν. Γρεβενών. Πρόκειται για πράξη που πλήττει βάναυσα την άγρια πανίδα αλλά και την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων πολιτών. Ο τρόπος θανάτωσης και απόσπασης του δέρματος του άτυχου ζώου καταδεικνύουν, πέραν της αρρωστημένης σκέψης, το πιθανό οικονομικό κίνητρο των δραστών

Το Δ. Σ. της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ επικηρύσσει τον/τους ασυνείδητο/ους δράστη/ες και προσφέρει αμοιβή 15.000 ΕΥΡΩ σε όποιον με τις πληροφορίες του οδηγήσει στη σύλληψη και τελεσίδικη ποινική καταδίκη των ενόχων.

Το Σώμα Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής έχει κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, έχει τεθεί στη διάθεση των Εισαγγελικών και Δασικών Αρχών και συνεργάζεται με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για την εξιχνίαση του συμβάντος.

Η νοσηρή αυτή πράξη δεν έχει σχέση με την κυνηγετική οικογένεια και καταδικάζεται από όλους τους Έλληνες κυνηγούς. Σύσσωμοι οι εμπλεκόμενοι φορείς πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους για προστασία της άγριας πανίδας στη χώρα μας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων