Σας περιμένουμε στη DIANA

0

1816-aliki4.jpg
Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού με τα μέλη μας και όλους του κυνηγούς, θα συμμετέχουμε και φέτος στην 8η Διεθνή Έκθεση DIANA OUTDOOR 2006, τη μεγαλύτερη συνάντηση των κυνηγών και κυνόφιλων, αλλά και όσων ασχολούνται με δραστηριότητες της υπαίθρου που θα γίνει στο Μ.Ε.C. Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301)

Η ηλεκτρονική Αρτέμιδα θα βρίσκεται στο Νο 44, στη θέση που είμαστε και πέρυσι με ένα περίπτερο που είναι εμπνευσμένο από το FORUM μας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2006 στις 6.00 το απόγευμα.
Η έκθεση θα λειτουργεί την Πέμπτη 6 Απριλίου από ώρα 16.00 έως 21.00 και τις επόμενες μέρες από τις 10.00 το πρωί έως 21.00.

Οι επισκέπτες μπορούν να έρχονται στην έκθεση:
Mε αυτοκίνητο από τη Λ. Λαυρίου (Λ. Λαυρίου 301) ή από την Aττική οδό (έξοδος 17, Kάντζα).

Mε αστικές συγκοινωνίες: Kάθε 20′ ξεκινούν από την Eθνική Aμυνα (λεωφορεία) οι εξής γραμμές: 308 Eθνική Aμυνα – Kορωπί, 125 Eθνική Aμυνα – Bάρκιζα.

Mε KTEΛ Nομού Aττικής: Aπό το Πεδίο του Aρεως κάθε μισή ώρα ξεκινούν λεωφορεία με προορισμό: ΠOPTO PAΦTH – ΛAYPIO – MEΣOΓEIA – MAPKOΠOYΛO – KAΛYBIA κ.λπ., τα οποία κάνουν στάση έξω από το M.E.C.

Με πούλμαν από το ΜΕΤΡΟ, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας ανα μία ώρα.

Το Σάββατο, 8 Απρίλη, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον δυο σημαντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου.
Στις 4,30 το δίκτυο των κυνηγών «ΩΡΙΩΝ» στα πλαίσια των ενημερωτικών εκδηλώσεων του με γενικό τίτλο «Το Μέλλον του Κυνηγίου στην Ελλάδα», οργανώνει διάλεξη με θέματα «Η γρίπη των πτηνών – μύθοι και αλήθειες» & «Αγριόχοιρος – το παρόν και το μέλλον του»
Επίσης στις 7:30 μ.μ. ο Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. κ. Νίκος Παπαδόδημας, σε ενημερωτική ομιλία του θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τα συμβαίνοντα στον κυνηγετικό χώρο.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων