Το νέο διαδικτυακό πρόσωπο της ΚΟΜΑΘ

0

1903-komathsite.jpg

Ανανέωση στην ιστοσελίδα της έκανε η ΚΟΜΑΘ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την δημιουργική ανησυχία των στελεχών της και την άρνηση να βολευτούν σε αυτό που υπάρχει και έχουν συνηθίσει. Συνεχίζοντας τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της, η πιο δραστήρια κυνηγετική ομοσπονδία της χώρας, μετά την έκδοση του νέου τεύχους «ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ 2006, Τα πάντα περί θήρας», προχώρησε στην δημιουργία του νέου δικτυακού τόπου της εκμεταλλευόμενη τις νέες δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία και με νέο μοντέρνο σχεδιασμό.

Οι δυνατότητες του hunters.gr βοηθούν το χρήστη στην εύκολη πλοήγησή του αφού με την «αναζήτηση» μπορεί να ψάξει όλο το αρχείο που βρίσκεται στην βάση και να βρεί ακριβώς αυτό που τον ενδιαφέρει. Επίσης με την υπηρεσία news letter η ΚΟΜΑΘ μπορεί να ενημερώνει τους χρήστες στο προσωπικό τους e-mail για τα τελευταία νέα της ομοσπονδίας.

Ο σχεδιασμός είναι οικείος και μοντέρνος, ξεκούραστος χρωματικά και σχετικός με το αντικείμενο. Εύκολη και γρήγορη η πλοήγηση στις επιλογές των περιεχομένων.

Πίσω από αυτό που βλέπουμε τρέχει ένας σύγχρονος κώδικας και μια διαχείριση με πολλές δυνατότητες που δίνει άμεση και ταχύτατη πρόσβαση στους διαχειριστές του hunters.gr.

Μαθαίνουμε όμως ότι η ΚΟΜΑΘ ετοιμάζει και κάτι άλλο. Μια νέα έκδοση που θα μοιραστεί στα μέλη της και θα στοχεύει στην ανάταση της κυνηγετικής παιδείας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον.

Τελικά όταν υπάρχει ανοιχτόμυαλο, προοδευτικό, τολμηρό Διοικητικό Συμβούλιο και παραγωγή πρωτοποριακών ιδεών από τα στελέχη, ο συνδυασμός αυτός μπορεί να πάει το κυνήγι μπροστά με άλματα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων