Συνελήφθησαν κλέφτες κυνηγόσκυλων

0

Επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, η οποία μετά από συντονισμένη ενέργεια σε συνεργασία με το ΑΤ Τροπαίων συνέλαβαν δύο κλέφτες κυνηγόσκυλων.

Οι δράστες δρούσαν μετά από παρακολούθηση και αφού εντόπιζαν τα κυνηγόσκυλα τα έκλεβαν τη νύχτα ανενόχλητοι.

Αυτό προσπάθησαν να κάνουν και στο χωριό Τουμπίτσι Τροπαίων, την Κυριακή 15-12-2002, στις 2.30 τη νύχτα. Σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι που είχαν εντοπίσει και πήραν τρία σκυλιά που ήταν δεμένα στην αυλή.

Ήσαν όμως άτυχοι γιατί εκείνη την ώρα επέστρεφε ο ιδιοκτήτης ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει. Οι κλέφτες φοβούμενοι άφησαν ελεύθερα τα σκυλιά μέσα στο χωριό και έφυγαν γρήγορα. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η επιχείρηση που είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη τους στα διόδια της Νεστάνης περίπου 100 χλμ μακριά από το σημείο εντοπισμού τους.

Οι συλληφθέντες παραδέχθηκαν ότι είχαν πρόθεση να κλέψουν τα σκυλιά και ισχυρίστηκαν ότι δρούσαν κάτω από εντολές άλλου ατόμου. Σχηματίσθηκε εναντίον τους δικογραφία και θα οδηγηθούν σε τακτική δικάσιμο.

Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για σπείρα που δρά σε μεγάλη περιοχή και έχει έδρα την Ελευσίνα, συνεχίζει δε τις έρευνες για να αποκαλυφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων