Κυνοφιλικός ‘Ομιλος Αχαΐας. Δράσεις και επιτυχίες

0

2041-koa.gif
Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στο κυνοφιλικό χώρο ως σήμερα με μια μικρή παύση απ’ το 2004-2006.
Σκοπός του ομίλου είναι η ανάπτυξη, βελτίωση, επιλογή και ορθολογιστική καλλιέργεια των καθαρόαιμων σκυλιών, καθώς και η επιμόρφωση των μελών σχετικά με την εκτροφή, εκπαίδευση και αναπαραγωγή των σκύλων.

Ο όμιλος εκλέγει Δ.Σ. κάθε διετία. Για το 2007-09 το Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

– στη θέση του προέδρου είναι ο Αναγνωστόπουλος Ανδρέας ο οποίος έχει μια πορεία με τους Αγγλικούς Δείκτες (σέττερ-πόιντερ) τόσο σε εκθέσεις μορφολογίας όσο και σε αγώνες κυνηγετικής ικανότητας.

– Αντιπρόεδρος του ομίλου είναι ο Θεόδωρος Γιούλης φανατικός κυνηγός και οπαδός των ηπειρωτικών φυλών δεικτών και συγκεκριμένα των επανιέλ μπρετόν.

– Ταμίας του ομίλου είναι ο Θανάσης Ντούβας φούρναρης και κυνηγός που στα κουμάσια του είχε και έχει μόνο πόιντερ.

– Γενικός γραμματέας του ομίλου είναι ένας ανερχόμενος κυναγωγός ο Μιχάλης Τζουραμάνης, με μια μακρόχρονη εμπειρία στην εκτροφή σκύλων φύλαξης τώρα διατηρεί επανιέλ μπρετόν από κορυφαίες Γαλλικές γραμμές και έναν επιβήτορα σέττερ.

– Μέλος του Δ.Σ. είναι ο Γιώργος Βεσκούκης κυνηγός απ’ το Πετροχώρι και εκτροφέας πόιντερ.

– Μέλος του Δ.Σ. είναι ο Μπότσης Γιώργος φαρμακοποιός και λάτρης των Άγγλων δεικτών.

– Μέλος του Δ.Σ. είναι ο Νεκτάριος Μπίκος απ’ το Αίγιο. Αγωνομάχος και εκτροφέας πόιντερ.

Στην εθνική ομάδα πόιντερ για μπεκάτσα το 2006 απ’ τα 7 σκυλιά στο σύνολο, τα 5 ήταν μελών του Κ.Ο.Α.:
Akeriensis Aiax του Ανδρέα Αναγνωστόπουλου
Fraga του Νεκτάριου Μπίκου
Arkan του Νεκτάριου Μπίκου
Kavadias Bora του Σταυρόπουλου Ανδρέα
Aris του Καππάτου Δημήτρη

Στο κύπελλο του Κ.Ο.Ε. για το 2007 το μέλος του Κ.Ο.Α. Θεόδωρος Γιούλης έβαλε στη βαθμολογία 2 επανιέλ, τον Kan με 2ος Εξαίρετος και τον Roben με 3ος Εξαίρετος

Στον αγώνα πέρδικας 3/9/2006 το μέλος του Κ.Ο.Α. Δημήτρης Παναγόπουλος εκπαιδευτής κυνηγετικών σκύλων και εκτροφέας σέττερ βραβεύτηκε με 1ος Εξαίρετος με τον σκύλο του σέττερ Mio (εθνική ομάδα μπεκάτσας το ‘05)

Στον αγώνα μπεκάτσας 2-3/12/2006 το μέλος του Κ.Ο.Α. Καραδήμας Βασίλης μπήκε και τις δύο ημέρες στη βαθμολογία (2ος Πολύ Καλός και 2ος Εξαίρετος) με το σέττερ του Rapakoulias Genesis Iolaos.
Στον ίδιο αγώνα 3/12 το μέλος του Κ.Ο.Α. Σταυρόπουλος Κώστας με το σέττερ Aris πήρε C.A.C. με το Νεκτάριο Μπίκο να ακολουθεί με R.C.A.C. με τον Arkan πόιντερ.

Εκτός απ’ τους προαναφερθέντες μέλη του ομίλου είναι , ο Καββαδίας Τόλης με τον σκύλο του Spider de la Plume αναπλ. μέλος εθνικής ομάδας 2006 έρευνας Κυνηγίου, ο Παπαγιαννόπουλος Βασίλης γνωστός στο χώρο τον Kurzhaar,ο Αλεξαντρόπουλος Γιώργος εκτροφέας σέττερ, ο Παράσχης Σάκης “Killer” με μια μακρόχρονη πορεία με τα αγγλικά σέττερ. Πολλοί ακόμα γνωστοί για τους περισσότερους κυνόφιλους όπως Τσοπάνογλου Κ., Γαλάνης Α., Χριστοδουλόπουλος Χ. κ.ά.

Αν όμως θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον Κυνοφιλικό Όμιλο Αχαΐας και να δείτε τα σκυλιά των μελών τους ή ακόμα να δείξετε τα δικά σας είσαστε όλοι οι κυνόφιλοι ευπρόσδεκτοι στην Αχαΐα.
Πιο κάτω σας παραθέτουμε το πρόγραμμα αγώνων για το 2007 ώστε να δηλώσετε συμμετοχή ή να παρακολουθήσετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον καθένα.

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας στεγάζεται στην Πάτρα, Εφέσου 1 & Χείλωνος Πατρέως Τ.Κ. 26224 τηλ. 6945225375.

Προγραμματισμένοι αγώνες και εκδηλώσεις 2007:

* Κυριακή 18 Μάρτη (φασιανός) Αγώνας Πρακτικού Κυνηγίου
* Σεμινάριο Κυνοτεχνίας μέσα Μάρτη
* Κυριακή 25 Μάρτη (ορτύκι) Αγώνας Κυνηγετικής Ικανότητας C.A.C.T.
* Σάββατο-Κυριακή 19-20 Μαΐου Έκθεση Μορφολογίας
* Κυριακή 9 Σεπτέμβρη (πέρδικα) Αγώνας Κυνηγετικής Ικανότητας C.A.C.T.
* Σάββατο-Κυριακή 1-2 Δεκέμβρη (μπεκάτσα) Αγώνας Κυνηγετικής Ικανότητας C.A.C.T.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων