Diana 2007, έπεσε η αυλαία

0

Το βράδυ της Κυριακής έπεσε η αυλαία της Έκθεσης “Diana 2007”.
Το ετήσιο πανκυνηγετικό αντάμωμα με τους επιχειρηματίες του χώρου, τις Κ.Ο, κυνηγετικά έντυπα και εφημερίδες, την ηλεκτρονική κυνηγετική πύλη «e-artemis», τους κυναγωγούς, τους κυνοτρόφους και τους κυνολογικούς Ομίλους πέρασε πια στο “παρελθόν”.

Πετυχημένη η διοργάνωση και φέτος από άποψη προγραμματισμού και υποδομών και δυναμική η παρουσία των εκθετών, οι οποίοι με ευγένεια και υπομονή ενημέρωναν τους κυνηγούς και εξηγούσαν τεχνικές παραμέτρους και λεπτομέρειες κυρίως στον τομέα των όπλων και των φυσιγγίων, δίνοντας την ευκαιρία για συγκρίσεις και γιατί όχι για συμφέρουσες αγορές.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και για όλες τις εκδηλώσεις που σχετίζονταν με τα σκυλιά, κυρίως τα κυνηγόσκυλα ενώ την παράσταση έκλεψαν για μια ακόμη φορά, τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας και τα γεράκια της Αεροπορίας.

Υπήρξαν επίσης δυο παράλληλες σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, το Σάββατο το βράδυ με την ομιλία του Προέδρου της ΚΣΕ κ. Νικ. Παπαδόδημα και την Κυριακή το μεσημέρι από τον «Ωρίωνα»
Στα “καθ΄ ημάς”, η προσέλευση των μελών της Ηλεκτρονικής Κυνηγετικής Πύλης «e-artemis» και τις τέσσερις μέρες έσπασε κάθε προηγούμενο «ρεκόρ», η αγάπη των μελών εκμηδένισε τις χιλιομετρικές αποστάσεις και έφερε κοντά μέλη από την Αθήνα, την Βοιωτία, την Πελοπόννησο, τη Δράμα, τη Βέροια, τη Μυτιλήνη, την Κρήτη…

Εξαιρετική και φέτος η παρουσία του αγαπητού φίλου και εξέχοντος μέλους της σελίδας μας αλλά και Συντονιστή στα «Κυνηγόσκυλα» Γιάννη Νικολακόπουλου με περίπτερo που το κοσμούσαν κύπελλα, βραβεία και τα πανάξια σκυλιά του.

Πολύς και εντυπωσιακά μεγάλος ο αριθμός και των επισκεπτών κυνηγών όλες τις μέρες στο περίπτερo μας απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Παρά πολλοί οι κυνηγοί, απ΄ όλες τις «ηλικιακές κλάσεις» που γνώριζαν άριστα την σελίδα μας και ήθελαν «δια ζώσης» να γνωρίσουν τους συντελεστές της και να εκφράσουν αφενός την ικανοποίησή τους και αφετέρου την πεποίθησή τους ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Αποδείχτηκε περίτρανα πως η καταξίωση της ιστοσελίδας έχει ξεπεράσει τις πλέον αισιόδοξες αρχικές προβλέψεις, ο κυνηγετικός κόσμος «διψά» για άμεση ενημέρωση, ενημέρωση που η ηλεκτρονική τεχνολογία μπορεί κάλλιστα να προσφέρει.
Πολλές επίσης οι αναφορές των συναδέλφων κυνηγών στην κεντρική θεματογραφία αλλά και οι υποδείξεις τους ή παρατηρήσεις τους, να υπάρχουν περισσότερα άρθρα για τις Κ.Ο και το έργο τους, για τις δραστηριότητες των Κυνηγετικών Συλλόγων, για θέματα κυνηγετικής νομοθεσίας, για θέματα που σχετίζονται με τα κυνηγετικά όπλα και τα σκοπευτήρια, για θέματα που σχετίζονται με τα κυνηγόσκυλα.
Τα 5.000 και πλέον ενεργά μέλη στο FORUM που διαρκώς πολλαπλασιάζονται και στα οποία συγκαταλέγονται συμπατριώτες μας από την Αυστραλία, την Γερμανία, την Αμερική αλλά και οι 50.000 χιλιάδες «μονές» εβδομαδιαίες επισκέψεις με αυξητική τάση, έφεραν εξ αντικειμένου την σελίδα αντιμέτωπη με «τεχνολογικές αρρυθμίες» και προκλήσεις.
Ήταν άμεση η ανάγκη αναβάθμισης της. Η προσπάθεια ήδη ξεκίνησε όπως έχει γνωστοποιηθεί, οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και θα πρέπει οι χρήστες, να συγχωρήσουν την όποια «μικροκαθυστέρηση», αφού είναι τεράστιος ο όγκος των δεδομένων που θα μεταφερθούν.
Από πλευράς των συντελεστών και υπευθύνων της σελίδας όπως τονίστηκε κατ΄ επανάληψη σ΄ όλα τα μέλη και τους φίλους και επισκέπτες–«αναγνώστες» κυνηγούς στο Περίπτερο στην DIANA και τους οποίους ευχαριστούμε από βάθους καρδίας, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια περαιτέρω ποιοτικής αναβάθμισης, με ένα και μόνο στόχο:
Την ουσιαστικότερη, έγκυρη και άμεση ενημέρωση των κυνηγών.
Όλοι μας δικαιούμαστε μια «θέση», μια «θέση» όμως ενεργού πολίτη και πάνω απ΄ όλα ενημερωμένου και συνειδητοποιημένου κυνηγού, στην σημερινή «Κοινωνία των Κυνηγών».

Γιάννης Θεοδώρου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων