Σκοπευτικός αγώνας e-artemis

0

 2096-east.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σκοπευτήριο Αχαρνών, ο πρώτος σκοπευτικός αγώνας μελών του e-artemis, που είχε προαναγγελθεί και οργανωθεί μέσα από το forum.
Στην ουσία, τα μέλη του e-artemis γράφτηκαν και αγωνίστηκαν στον προαναγγελθέντα αγώνα του συλλόγου ΠΑΡΝΗΣ, αλλά ως υποκατηγορία αγωνίστηκαν και σε ένα επιπλέον αγώνισμα από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, στο trap.
Έτσι, ενώ στον κανονικό αγώνα, οι σκοπευτές αγωνίστηκαν σε μία πούλα σκητ και μία πούλα σπόρτινγκ, και οι 6 καλύτεροι από τις κατηγορίες των «κυνηγών» και των «σκοπευτών» έριξαν από μία πούλα τελικού στο σπόρτινγκ, η κατάταξη μεταξύ των μελών του e-artemis υπολογίστηκε με βάση τους 75 δίσκους στο τραπ, σκητ, και σπόρτινγκ, λαμβάνοντας υπ’ όψη και ένα “handicap” που επινοήθηκε για να αμβλύνει κάπως τις διαφορές εμπειρίας ανάμεσα στους νεοεισερχόμενους και τους πιο έμπειρους.

Όπως μάθαμε κατά την διάρκεια του αγώνα, η συμμετοχή του e-artemis υπήρξε καθοριστική, γιατί οι 10 σκοπευτές μας που εμπλούτισαν τον αγώνα ήταν ουσιαστικά ο λόγος που πραγματοποιήθηκε (είχαν αποφασίσει να τον ακυρώσουν λόγω χαμηλών συμμετοχών).

Τα μέλη μας ξεχώρισαν για το ήθος τους, το κέφι τους, την ενεργή συμμετοχή σε όλες τις παραμέτρους του αγώνα και φυσικά με την ομοιομορφία της εμφάνισής τους με τα πορτοκαλί καπελάκια και τα πράσινα σηματάκια που είχε ετοιμάσει η διαχείριση για να «στολίσει» το “E-ARTEMIS SHOOTING TEAM”.

Φυσικά, το e-artemis είχε και δική του τελετή απονομής επάθλων στους 3 πρώτους νικητές , αφήνοντας τους υπεύθυνους του σκοπευτηρίου με ανοιχτό το στόμα (λεπτομέρειες στις φωτογραφίες).

Απόλυτα επιτυχής λοιπόν ο 1ος σκοπευτικός αγώνας e-artemis, και ήδη γίνονται σχέδια για ένα καλύτερο και πολυπληθέστερο σε συμμετοχές αγώνα e-artemis, με αποκλειστική χρήση του σκοπευτηρίου από τα μέλη μας, πλούσια δώρα και «τελετή λήξης» με ουζοκατάνυξη.

Λεπτομέρειες και σχόλια για τον αγώνα μπορείτε να δείτε στη σχετική συζήτηση στο FORUM

7.jpg

8.jpg

6.jpg

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων