Η Δ’ ΚΟΣΕ συμπαραστάτης των αθλητών της παραολυμπιάδας

0

Εξαιρετική η παρουσία του Προέδρου της Δ’ ΚΟΣΕ στην εκπομπή της ΝΕΤ “‘Άλλη Διάσταση” του κ. Γ. Αρβανίτη στην οποία παρουσίασε την πρόθεση και τις ιδέες της Ομοσπονδίας για την ενίσχυση των αθλητών των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Οι τηλεθεατές σίγουρα αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσίαση του κ. Σταθόπουλου και συρρικνώθηκε η κακόβουλη παραπληροφόρηση που ενορχηστρωμένα προωθούν τα ΜΜΕ κατά των κυνηγών. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας. Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου.

Δ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε.
ΟΔΟΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ, ΑΘΗΝΑ – ΤΚ.: 105 63
ΤΗΛ.: 210-3231212 & 210-3232616- ΦΑΞ : 210-3257593
Αθήνα : 24-1-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία εντυπωσιακή δέσμη μέτρων για την ενίσχυση και πλαισίωση των Παραολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το 2004 στη χώρα μας, ανακοίνωσε σήμερα ενώπιον του Γ.Γ. Αθλητισμού Νίκου Έξαρχου, καθώς και αθλητών και προπονητών της ελληνικής ομάδας, η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος. Από τις αρχές του 2002 και με απόφαση της Γενικής της Συνέλευσης, η Δ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είχε αναλάβει την οικονομική και κάθε άλλη υλική υποστήριξη των αθλητών Δαμιανού Δακτυλίδη και Λουκά Κασκάνη, που θα συμμετάσχουν στην Παραολυμπιαδα, παρέχοντάς τους 4 εκατομμύρια δρχ. κατ’ έτος.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, η Δ΄ΚΟΣΕ ανακοίνωσε τη διεύρυνση των προσπαθειών της αλλά και την έναρξη μιας δημόσιας εκστρατείας, με κεντρικό περιεχόμενο τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και τη στράτευση των χιλιάδων μελών της ώστε:

Nα διευρυνθεί από δεκάδες άλλες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες κυνηγετικές οργανώσεις η οικονομική βοήθεια προς όλους τους αθλητές της Παραολυμπιάδας.

Nα προσφέρει σε πρώτη φάση τους 50 έμμισθους θηροφύλακές της και 50 καινούργια οχήματα 4χ4 που διαθέτει στη διάθεση των οργανωτών, για την καλύτερη τέλεση των Παραολυμπιακών αγώνων.

Nα εξασφαλίσει ΄΄εκ των ένδον΄΄ την οργανωμένη και μαζική προσέλευση χιλιάδων θεατών, ώστε και με τη δική της συμβολή οι Παραολυμπιακοί αγώνες της Αθήνας να διεξαχθούν – όπως ακριβώς τους πρέπει και τους αξίζει – μπροστά σε γεμάτες κερκίδες που θα απηχούν τον πολιτισμό και το κοινωνικό πρόσωπο της χώρας που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λόγω της οργανωτικής της δομής, η κυνηγετική κοινότητα της χώρας μας μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια.

Μόνο η Δ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αριθμεί αυτήν την στιγμή 80.000 μέλη που διαρθρώνονται σε 69 πρωτοβάθμιους κυνηγετικούς συλλόγους, οι οποίοι κατανέμονται χωροταξικά σε όλη τη γεωγραφική επικράτεια της Στερεάς Ελλάδος.

“Στην πορεία προς την Ολυμπιάδα της Αθήνας υπάρχει ένα ΄΄μετερίζι΄΄, μια περιοχή θέλησης και αξιοπρέπειας, που πρέπει και αξίζει να στηρίξουμε. Τουλάχιστον όσους από εμάς αντιλαμβανόμαστε την Παραολυμπιάδα και ως ένα πεδίο αθλητικών συμβολισμών για τη διασφάλιση και επέκταση του ΄΄κοινωνικού κεκτημένου΄΄” δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, Νίκος Σταθόπουλος.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων