Άμεση αντίδραση της ΚΣΕ για τον Έβρο

0

ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΣΕ

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη από την πρώτη στιγμή προχωρήσει σχετικά με την Απόφαση απαγόρευσης του κυνηγίου στο δέλτα του Έβρου καθώς επίσης και για τις προγραμματιζόμενες για το άμεσο μέλλον με έναν και μοναδικό στόχο: την επαναφορά και διατήρηση του κυνηγίου στον Έβρο!

Πριν απ’ όλα δηλώνει με έμφαση ότι η απαράδεκτη μεθόδευση της σκόπιμης καθυστέρησης κοινοποίησης της Απόφασης, που εμπαίζει ακόμα και στους αρμόδιους κρατικούς φορείς για να χαθεί η προθεσμία του δικαιώματος προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας, πέφτει στο κενό! Η Κ.Σ.Ε. έχει ήδη προετοιμάσει την διαδικασία που θα ανοίξει τον δρόμο για την ακύρωση αυτής της Απόφασης ώστε οι μεθοδεύσεις ν’ ανατραπούν.

Παράλληλα η Κ.Σ.Ε., μετά από επαφές σε τοπικό επίπεδο και σε συνεργασία με την ΣΤ΄ Κ.Ο.ΜΑ.Θ. και τους τοπικούς Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιοχής συμμετέχει στην οργάνωση έντονης διαμαρτυρίας όχι μόνον από τους κυνηγούς αλλά και από όλους εκείνους που θίγονται βλέποντας ν’ απαγορεύονται οι δραστηριότητές τους χωρίς λόγο και χωρίς τεκμηριωμένα επιχειρήματα, σε τομείς δραστηριότητας όπως είναι η γεωργία, η αλιεία, η κτηνοτροφία, η αναψυχή, η τουριστική δραστηριότητα κ.λ.π.

Η συστράτευση και η κοινή δράση των κυνηγών με τους ανθρώπους της υπαίθρου, η κινητοποίηση των τοπικών βουλευτών, της Νομαρχίας, των Οργανισμών τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών οργανώσεων και πολλών άλλων φορέων, συνιστά το επόμενο αποφασιστικό βήμα που σχεδιάζει η Κ.Σ.Ε. και το οποίο θεωρείται αποφασιστικής σημασίας.

Ήδη ο Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. κ. Νίκος Παπαδόδημας μεταβαίνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και τους άλλους συλλόγους της περιοχής με συμμετοχή πολλών φορέων με σκοπό να αντιληφθούν όλοι και κυρίως τα αρμόδια Υπουργεία ότι αυτή η Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί στον Έβρο.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων