Λαθροθήρες ηγετικά μέλη παρασυλλόγου

0

Ζ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & Ν. ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΔΟΣ:ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 25 ΛΑΡΙΣΑ- Τ.Κ. 41223
ΤΗΛ: 2410-282982 & 2410-231297 FAX: 2410-282982
Url : www.komthes.gr e-mail : komthes@otenet.gr

ΛΑΡΙΣΑ: 24/07/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

Νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας εξαρθρώνοντας ομάδα λαθροθήρων που δρούσε στην περιοχή του Νεοχωρίου Πηλίου.

Συγκεκριμένα μετά από ενέδρα 7 και πλέον ωρών που έστησαν οι θηροφύλακες την Παρασκευή 20 Ιουλίου στη θέση «Πλάκα» κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο λαθροθήρες στις 22.30 το βράδυ, να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητό τους και να κατασχέσουν ένα σκοτωμένο αγριόχοιρο, ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια για αγριόχοιρους και φυσικά το αγροτικό αυτοκίνητο.

Οι λαθροθήρες, που αναγνωρίστηκαν, επιχείρησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, αλλά συγκρούστηκαν εσκεμμένα με το αυτοκίνητο της Θηροφυλακής και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και να τραπούν σε φυγή. Ήδη υποβλήθηκε μήνυση εναντίον τους και η υπόθεση παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Οι λαθροθήρες είναι γνωστά ηγετικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κυνηγετικού ομίλου (μη συνεργαζόμενο σωματείο με το Υπ. Γεωργίας) που δραστηριοποιείται στο Βόλο.

Με αφορμή αυτό το γεγονός της αλγεινής λαθροθηρίας από τους συγκεκριμένους ανθρώπους που είναι ιδρυτικά και ηγετικά στελέχη του γνωστού ομίλου αναρωτιόμαστε εάν αυτός είναι και ο λόγος ( δηλ. της ελεύθερης και ασύδοτης λαθροθηρίας ) που ο συγκεκριμένος όμιλος αντιτίθεται τόσο σφόδρα κατά των Επίσημων Κυνηγετικών Οργανώσεων και της Ομοσπονδιακής θηροφυλακής ;;;

Εν πάση περίπτωση, οι Επίσημες Κυνηγετικές Οργανώσεις είναι εδώ, παρούσες και πάντα με την διάθεση να πατάξουν το απεχθές φαινόμενο της λαθροθηρίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Το γραφείο Τύπου της Ζ΄ Κ.Ο.Θ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων