O.K.A. – Για πρώτη φορά Ελληνική Έκθεση σκύλων στο περιοδικό της F.C.I.

0

ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΝΟΦΙΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (O.K.A)
Τ.Θ. 34 004 ΑΘΗΝΑ 100 29 ΕΛΛΑΣ
Tηλ./fax: 210 5227388
(Γραφεία: οδός Mενάνδρου 54, Ομόνοια, 3ος όροφος.)
e-mail: okathens@hotmail.com
website: http://okathens.8m.com/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο.Κ.Α. – ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΥΛΩΝ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ THΣ F.C.I!

Στο τρίτο τεύχος του 2002, στο επίσημο έντυπο της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας (F.C.I) που αποστέλλεται σε όλες τις χώρες – μέλη, δημοσιεύθηκε η φωτογραφία του Καλύτερου Έκθεσης από την 11η Διεθνή έκθεση σκύλων του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών που έγινε στο Πεδίο του Άρεως τον περασμένο Μάιο.

Είναι η πρώτη φορά που κυνολογική είδηση για την Ελλάδα δημοσιεύεται στο περιοδικό της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας. Η F.C.I έχει καθιερώσει ένα δισέλιδο στο έντυπό της, όπου δημοσιεύονται οι Καλύτεροι έκθεσης από χώρες-μέλη.

Η φωτογραφία από την έκθεση του ΟΚΑ, με τον κριτή κύριο G. Hickey & τον Πρόεδρο του Αμερικανικού Κυνολογικού Ομίλου κο Ronald Menaker που έκανε την απονομή του Κυπέλλου στο Καλύτερο σκύλο της έκθεσης, το θηλυκό Μπομπτέηλ Int.Gr.Cyp.Isr.Ch. Macopa Polyanna των Ζουμπουλίδη-Μακρυγιάννη, έκανε έτσι το γύρο του κόσμου, ευρισκόμενη σε τιμητική θέση ανάμεσα σε ανάλογες φωτογραφίες από τις καλύτερες εκθέσεις σκύλων της Σκανδιναβίας, της Ρωσίας, της κεντρικής Ευρώπης αλλά και της Ιαπωνίας.

Για άλλη μια φορά ο Ο.Κ.Α κατακτά μια κυνολογική πρωτιά, παρουσιάζοντας μια εικόνα κύρους για την χώρα μας στο εξωτερικό. Σημειωτέον ότι ρεπορτάζ και από την 12η Διεθνή Έκθεση του ΟΚΑ (Οκτώβριος 2002) δημοσιεύθηκαν και στα τεράστιας κυκλοφορίας εβδομαδιαία DOG NEWS των ΗΠΑ (4σέλίδο αφιέρωμα) & Our Dogs (Αγγλία), στο μηνιαίο Ringleader (Aυστραλία) καθώς και στην ετήσια έκδοση του μηνιαίου Dogs In Review (ΗΠΑ), ενώ παρουσιάστηκαν επίσης και στις μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδες του Our Dogs (UK) και του ευρωπαϊκού Aniwa.

Για νέα, ενημέρωση και προγράμματα εκδηλώσεων του ΟΚΑ , επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του Ομίλου στο: http://okathens.8m.com/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων