Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Κ. Σ. Αμπελοκήπων

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΕΔΡΑ: Ελευθερίας 5
T.K. 561 23 – Αμπελόκηποι
ΤΗΛ: 2310 733.466
FAX: 2310 724.999
www.huntersclub.gr
e-mail: ksath@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Κ. Σ. Αμπελοκήπων

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε για άλλη μια χρονιά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε κλίμα γιορτινό και ευχάριστο για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2003 στην αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου και εκλεκτών προσκεκλημένων. Μεταξύ των επισήμων που παρευρέθησαν και τίμησαν την εορταστική αυτή συγκέντρωση με την παρουσία τους ήταν: από το Δήμο Αμπελοκήπων ο Δήμαρχος -και μέλος του Συλλόγου- κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος -επίσης μέλος μας- κ. Αλέξανδρος Κουσενίδης, η εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συμμετοχή” κ. Σάββα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από το Δασαρχείο η προϊστάμενη του Γραφείου Θήρας κ. Αμαλία Αντωνοπούλου, από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ο αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Δάφας (εκπρόσωπος του Νομάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη), η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ο πρόεδρος κ. Χρήστος Νικολαΐδης και ο κ. Μ.Θαλασσινός, από τον Όμιλο Κούρτσχααρ Ελλάδος ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Σινάνης και ο γεν.γραμματέας κ. Αθανάσιος Τσιουμπλέκης, από τον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν ο κ. Ιωάννης Φραγγίδης και ο κ. Δημήτριος Χατζόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου “Κων/νος Παλαιολόγος” κ. Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης και οι έμποροι κυνηγετικών ειδών κ.κ. Νικόλαος Κάλφας, Θεόδωρος Καρασαββίδης, Αφοι Πετρίδη, Κων/νος Γεωργιάδης, Δημήτριος Μιχαηλίδης, Αντώνιος Γεωργακάκης και Χρήστος Λαβιδάς.
Στη συνεστίαση που ακολούθησε οι συζητήσεις περιστράφηκαν κυρίως γύρω από θέματα κυνηγετικά, χωρίς να λείπουν οι καθιερωμένες ευχές, προσαρμοσμένες βέβαια στα ενδιαφέροντα και τις επιδιώξεις των κυνηγών.
Δύο ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, καθώς τόσα φλουριά “έκρυβαν” οι βασιλόπιτες. Ο πρώτος τυχερός ήταν ο κ. Απόστολος Κουκουβίνος, ο οποίος κέρδισε μία δωρεάν άδεια θήρας για την επόμενη κυνηγετική χρονιά, μια τηλεόραση (προσφορά του καταστήματος “EXPERT” του κ. Άγγελου Κρητικόπουλου), ένα σακί σκυλοτροφή (προσφορά του κ. Γιώργου Λεντοβά) και ένα ζευγάρι μπότες (προσφορά του καταστήματος κυνηγετικών ειδών του κ. Αντώνη Γεωργακάκη) και ο δεύτερος τυχερός ήταν ο κ. Ιωάννης Μπάρμπας, ο οποίος κέρδισε ένα λαγό.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων