Ανάκληση αδικαιολόγητων απαγορεύσεων σε Αγρίνιο & Μεσολόγγι

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C.
ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ-Τ.Κ. 105 63
Τηλ.: 210-32.31.271 – Fax.: 210-32.22.755
http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος (ΚΣΕ) με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Γ΄ ΚΟΠ), σχετικά με αναιτιολόγητες απαγορευτικές διατάξεις θήρας των δασαρχείων Μεσολογγίου και Αγρινίου στην λίμνη Λυσιμαχία, του Νομού Αιτωλοκαρνανίας.

Έπειτα από συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. της Γ΄ ΚΟΠ με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Σπύρο Σπυρίδων, ο κ. Γενικός αποφάσισε με την υπ’ αριθμ. 643/06-02-2008 απόφασή του, την ανάκληση των υπ’ αριθμ. 6322/06-12-2007 και 8874/07-12-2007, προτρέποντας μάλιστα τις δασικές υπηρεσίες στην ευρεία δημοσίευση της απόφασής του.

Ο κ. Περιφερειάρχης έκρινε ότι η αιτιολογία των απαγορευτικών διατάξεων θήρας από τα εν λόγω δασαρχεία, δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά, στοιχεία ή μετρήσεις από τα οποία να τεκμηριώνεται επαρκώς η αναγκαιότητα έκδοσής τους.

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος εκφράζει τις ευχαριστίες της, στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην ανάκληση των αδικαιολόγητων αποφάσεων των δασαρχείων Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων