DIANA OUTDOOR 2008

0

ΕΚΘΕΣΗ DIANA OUTDOOR 2008 10Η ΕΚΘΕΣΗ (3-6 Απριλίου)

Υπό την αιγίδα των σπουδαιότερων φορέων θα διεξαχθεί η 10η Διεθνής Εκθεση DIANA OUTDOOR 2008 που διοργανώνεται από την ΑΝΩΣΗ Α.Ε., (μέλος του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.), και σ’ αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των σπορ και των χόμπι της υπαίθρου.

– Ο ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, τα AYTOKINHTA 4Χ4, το ΚΥΝΗΓΙ, η ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, η ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ , το ΨΑΡΕΜΑ, το ΣΚΑΦΟΣ, η ΙΠΠΑΣΙΑ, το ΚΑΜΠΙΝΓΚ και γενικότερα οι υπαίθριες δραστηριότητες είναι τα κύρια θέματα και οι τομείς της DIANA OUTDOOR, που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα εμπορικές ελληνικές εκθέσεις.

– Περισσότερους από 70.000 επισκέπτες, καθώς και χιλιάδες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις γειτονικές χώρες, αναμένεται να προσελκύσει η DIANA OUTDOOR 2008 που αναμένεται να είναι καλύτερη και μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Η συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των υπαίθριων δραστηριοτήτων προσφέρεται για νέες επενδύσεις σε όλους τους τομείς που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για απόδραση στη φύση. Ειδικότερα η Ελλάδα με τα 3.000 νησιά, τη μεγαλύτερη ακτογραμμή της Ευρώπης, τους 300.000 κυνηγούς, τους 500.000 ερασιτέχνες ψαράδες, την ανάπτυξη του αγροτουρισμού, την ποικιλομορφία του εδάφους και τη γεωγραφική της θέση, είναι η χώρα που παίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της υπαίθρου και της επιχειρηματικότητας γύρω από αυτές.

Η έκθεση DIANA OUTDOOR 2008 αναμένεται, να αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός, αλλά και το μεγαλύτερο outdoor happening της χρονιάς. Σας περιμένουμε και θέλουμε να είστε εκεί!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων