Mπεκάτσες στιφάδο

0

Yλικά
2 μπεκάτσες, 1 κιλό κρεμμύδια (μικρά), 1 πουμαρό, 1 ποτήρι του νερού κρασί, 1 ποτήρι του νερού λάδι, κόκκινο πιπέρι, αλάτι, μπαχάρι, 1 κουταλιά κοφτή σούπας ζάχαρη, ½ ποτήρι του κρασιού ξύδι.

Eκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πουλιά.
Kόβουμε κάθε πουλί στα τέσσερα και τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα με το λάδι.
Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα πουλιά να σωταριστούν και σβήνουμε, ρίχνοντας λίγο-λίγο το κρασί.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το πουμαρό, τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη.
6. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά περίπου.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων