Υλικά
Λαγός
1 κούπα περίπου Λάδι
Ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Σκορδαλιά
Προετοιμασία
Αφού πλύνουμε καλά τον λαγό ετοιμάζουμε ένα μίγμα με νερό και ξύδι (σε αναλογία 1 κούπα ξύδι 2 κούπες νερό) και τον αφήνουμε μέσα για 2 ώρες (το μίγμα να καλύπτει τελείως τον λαγό).
Ετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε τον λαγό και τον βάζουμε σε ένα ταψί, ρίχνουμε το λάδι και 1 κούπα νερό. Ψήνουμε για μία ώρα περίπου σε μέτριο φούρνο ρίχνοντας πάνω στον λαγό με ένα κουτάλι από την σάλτσα του ταψιού. Στην συνέχεια κόβουμε τον λαγό σε μερίδες, προσθέτουμε 1/2 κούπα ξύδι και 1/2 κούπα ζεστό νερό στο ταψί και ρίχνουμε τα κομμάτια του λαγού. Ψήνουμε για μία ώρα ακόμη.
Καθώς ο λαγός ψήνεται ετοιμάζουμε την σκορδαλιά. Μόλις περάσουν οι δύο ώρες και ο λαγός έχει μαλακώσει σκεπάζουμε τα κομμάτια με σκορδαλιά και βάζουμε πάλι το ταψί στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου.
Καλή Επιτυχία