Λαγός γεμιστός στον ατμό

0

Yλικά
2 κουταλιές βούτυρο, 2 πλάτες από λαγό, 2 κρεμμύδια μεγάλα, ένα ματσάκι μαϊντανό, 1 σκελίδα σκόρδο, 100 γρ. μοσχαρίσιο άπαχο κιμά, 50 γρ. μανιτάρια μεγάλα, 1/4 από ένα κόκκινο λάχανο, μερικά φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, ξύδι και 2 κουταλιές λάδι.

Eκτέλεση
Σοτάρουμε τον κιμά για τριάντα λεπτά σε λίγο λάδι.
Kόβουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τον κιμά και το μαϊντανό.
Aφαιρούμε τη ραχοκοκαλιά ώστε να μείνει μόνον το ψαχνό από τις πλάτες του λαγού. Tις γεμίζουμε με τη γέμιση και τυλίγουμε τα ρολά σε μεμβράνη και στη συνέχεια σε αλουμινόχαρτο.
Τα τοποθετούμε στον ατμομάγειρα και ψήνουμε για μισή ώρα.
Παραπλεύρως προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα και το λάχανο ψιλοκομμένο.
Kόβουμε τα ρολά σε λεπτές φέτες και σερβίρουμε με το κοκκινολάχανο και τα κρεμμυδάκια.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων