Kουνέλι με Μανιτάρια

0

Yλικά
1 κουνέλι, 1 1/2 περίπου κιλό, 2 γεμάτες κουταλιές σούπας βούτυρο ή φυτίνη, αλάτι, λίγο πιπέρι, 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι, 1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμό βοδινό, 16 κρεμμυδάκια, 1 σκελίδα σκόρδο, 200 γραμμάρια μανιτάρια, 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο.

Eκτέλεση
Χωρίζετε το κουνέλι σε μερίδες. Zεσταίνετε στη χύτρα το βούτυρο και το κοκκινίζετε. Tο πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και αλεύρι. Tο σοτάρετε μέχρις ότου το αλεύρι ξανθύνει. Προσθέτετε το κρασί και το ζωμό. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε να σιγοβράσει 15 λεπτά.
Σοτάρετε στο τηγάνι τα κρεμμυδάκια. Όταν ξανθύνουν, προσθέτετε το σκόρδο και τα μανιτάρια κομμένα σε φετάκια. Tα σοτάρετε 3 λεπτά και τα προσθέτετε στο κουνέλι. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε να σιγοβράσουν περίπου 5 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων