2ος αγώνας e-artemis shooting team

0

Την Κυριακή 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε ο σκοπευτικός αγώνας e-artemis, τείνει να γίνει πια θεσμός. Τα μέλη του e-artemis, κυνηγοί και σκοπευτές, έμπειροι και αρχάριοι, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο πολύ φιλόξενο σκοπευτήριο του συλλόγου ΠΑΡΝΗΣ στον δήμο Αχαρνών.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και κεφάτη όπως ήταν αναμενόμενο, και τα γέλια και τα πειράγματα ανάμεσα στα μέλη έδιναν κι έπαιρναν, με αφορμή φυσικά τις επιδόσεις του αγώνα. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της διοργάνωσης. Οι συμμετέχοντες επέδειξαν ήθος και μαχητικότητα, τόσο στα πήλινα πιάτα όσο και στα πλαστικά ύστερα στο τραπέζι. Κοκορέτσι, κοντοσούβλι και λοιποί μεζέδες έδωσαν άλλη «γεύση» στον αγώνα και το κέφι χτύπησε κόκκινο.

Από αγωνιστικής πλευράς, στην κατηγορία των κυνηγών νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας (sniper645). Δεύτερος στους κυνηγούς ο Γιάννης (jonh) και τρίτος ο Σταύρος (black_pilum) ο οποίος αφού ξεπέρασε μία διαδικασία shoot off για να καταφέρει να μπει στον τελικό, έκανε και διπλή προσπέραση και βρέθηκε στα μετάλλια.

Στους σκοπευτές, πρώτος νικητής ήταν ο Βαγγέλης (vagelisdr), δεύτερος ο Δημήτρης (demetrio) και τρίτος ο Σπύρος (meligspiros).

Ευχάριστη έκπληξη κατά την απονομή, τα 6 όμορφα βαλιτσάκια γεμάτα με ποικιλία από φυσίγγια LAMBRO, τα οποία ευγενικά παραχώρησε ο χορηγός του αγώνα, κος Γιάννης Ναυπλιώτης, και δόθηκαν στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου, και όλοι ελπίζουμε την επόμενη φορά οι συμμετοχές να είναι διπλάσιες.

team.jpg

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων