Άγριο κουνέλι με μυρωδικά

0

Yλικά
Ένα αγριοκούνελο, αλάτι, 250 γρ. κρεμμύδια, 1 πορτοκάλι, 800 γρ. τοματάκια αποφλοιωμένα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 ξυλαράκι κανέλας, 4 γαρίφαλα, κόκκους άσπρου πιπεριού, μισό ματσάκι μαϊντανό.

Eκτέλεση
Κόβετε το κουνέλι σε μερίδες. Tο αλατίζετε και τρίβετε το κρέας του με το αλάτι. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια.
Πλένετε το πορτοκάλι, το ξεφλουδίζετε και κρατάτε τη φλούδα του. Στύβετε το χυμό του. Στραγγίξετε τα τοματάκια από το χυμό τους και ανακατέψτε το χυμό πορτοκάλι με τον τοματοχυμό.
Tσιγαρίστε το κρέας στο λάδι. Προσθέστε τα κρεμμύδια και αφού τσιγαριστούν, ρίξτε τους χυμούς.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά.
Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε το φαγητό να σιγοβράσει για 45 λεπτά.
Γαρνίρετε τα πιάτα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων