Φιλέτο ζαρκαδιού με καρύδι

0

Yλικά
600 γρ. φιλέτο ζαρκαδιού κομμένο σε φέτες, αλάτι, πιπέρι, βούτυρο, 1/8 του λίτρου κόκκινο κρασί , 1/8 του λίτρου ζωμό από κυνήγι, 3 κουταλιές σιρόπι από γλυκό καρυδάκι, 30 γρ. βούτυρο, αρωματισμένο ξύδι, 8 καρπούς από το γλυκό καρύδι.

Eκτέλεση
Αλατοπιπερώστε τις και ροδίστε σε βούτυρο το φιλέτο.
Σβήστε το ζουμί με το κρασί. Προσθέστε το ζωμό από κυνήγι και το σιρόπι.
Bράστε τα υλικά μέχρι να δέσουν σε σάλτσα και προσθέστε τα 30 γρ. βούτυρο για να γίνει πιο πηχτή.
Aλατοπιπερώστε τη σάλτσα και βάλτε λίγο από το ξύδι για να αποκτήσει μια ραφινάτη γεύση.
Γαρνίρετε με το γλυκό καρύδι.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων