Φασιανός στη Λαδόκολλα

0

Yλικά
2 φασιανοί, περίπου δύο κιλά, 4 φύλλα δάφνης, 2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, δύο λαδόκολλες.

Eκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα πουλιά και τα αλατοπιπερώνουμε, μέσα-έξω. Tοποθετούμε στο εσωτερικό τους από μία κουταλιά φρέσκο βούτυρο, από δύο φύλλα δάφνης και τέλος αλείφουμε το εξωτερικό τους με ελαιόλαδο.
Διπλώνουμε τη λαδόκολλα στη μέση και τυλίγουμε τους φασιανούς, καλά, ώστε να μην ξετυλιχτούν με το ψήσιμο.
Ψήνουμε για 75 λεπτά στους 180 βαθμούς, στη σχάρα.
Σερβίρούμε με πατάτες τηγανητές, λαχανικά και κόκκινο λάχανο.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων