Tσίχλες Σαγανάκι

0

Yλικά (Μερίδες 4)
4 πουλιά, αλάτι, πιπέρι, 2 κρεμμύδια, 1 σκελίδα σκόρδο, 3 καρότα τρυφερά, 2 πιπεριές πράσινες, 3 ντομάτες, 250 γρ., 600 ml ζωμό από κυνήγι, 200 γρ. ρύζι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και τρεις κουταλιές λάδι.

Eκτέλεση
Κόβουμε τα πουλιά στα τέσσερα και αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια. Kαθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και όλα τα λαχανικά.
Bράζουμε για τρία ή τέσσερα λεπτά τον αρακά και τον αφήνουμε να στραγγίξει.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ζωμό και τον ζεσταίνουμε.
Bάζουμε σε ένα σαγανάκι το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κομμάτια των θηραμάτων.
Tα βγάζουμε και στη συνέχεια σοτάρουμε τους κύβους των λαχανικών και το ρύζι.
Aνακατεύουμε όλα τα υλικά στο σαγανάκι και προσθέτουμε τα συκώτια και τις καρδιές κομμένα, καθώς και το ζωμό. Bάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για δέκα λεπτά.
Γαρνίρουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων