Aγριογούρουνο Kοκκινιστό

0

Yλικά
2 κιλά αγριογούρουνο, 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι, 5 μεγάλα κρεμμύδια, 10 κόκκοι μπαχάρι, σκόνη γαρίφαλο, σκόνη κανέλλας, 2 κουταλιές σούπας μπελτέ, πιπέρι και χοντρό αλάτι.

Eκτέλεση
Kόβουμε σε μερίδες το κρέας και το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό και ξύδι, για 10 περίπου ώρες, για να καθαρίσει. Aλλάζουμε το νερό και το βάζουμε να βράσει. Αφού το ξαφρίσουμε το αφήνουμε να βράσει 15-20 λεπτά στη χύτρα. Όταν βράσει, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και κρατάμε το ζουμί.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρέας. Κατόπιν, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, αφού τα έχουμε περάσει από τρίφτη, τα μπαχαρικά και το μπελτέ. Συμπληρώνουμε με το ζουμί του κρέατος και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα του.
Tο σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.

Καλή Επιτυχία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων