Αποτελέσματα έκθεσης μορρφολογίας και αναγνώρισης σκύλων του Κ.Ο.Α.

0

ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 202 ΠΑΤΡΑ:25 /5/2002
ΤΗΛ. & FAX. 0610344348
ΠΑΤΡΑ – Τ.Κ.26334 ΑΡ.ΠΡ.: 323

ΠΡΟΣ: ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟ ΤΥΠΟ
ΘΕΜΑ: ΕΚΘΕΣΗ 2002

ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Πάτρα 18-19/5/2002 πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρόνια η καθιερωμένη πλέων από τον Κυνοφιλικός Όμιλο Αχαΐας, Πανελλήνια Έκθεση μορφολογίας και αναγνώριση σκύλων.

Εκδήλωση έγινε στην ΠΛΑΖ – ΕΟΤ του Δήμου Πατρέων υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης του Δήμου Πατρέων σε ένα καταπληκτικό χώρο που προς τιμή της κυνοφίλιας παραχωρήθηκε από τον δήμο της Πάτρας φιλοξένησε περίπου 450 συμμετοχές σκύλων όλων των φυλών και της δυο ημέρες σε 5 συνολικά στίβους.

Η προσέλευση των θεατών ήταν μεγάλη και της δυο ημέρες με έντονο ενδιαφέρων στις κυνηγετικές φυλές και στην ομάδα δυο με σκυλούς φύλαξης.

Κριτές έκθεσης υπήρξαν οι ακούραστοι και καταπληκτικοί άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κ.Ο.Α. και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχάριστο που μας πρόσφεραν απλόχερα τις γνώσης τους και εξασφάλισαν την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης οι ANDREW THOMSON από την Αγγλία
O GUILIANO RAFFAELLO MARIOTTI Ιταλία.

Η επίσης από την Ιταλία SONIA BELLMAN FALLETI και οι γνωστοί σε όλους Έλληνες κριτές ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ, ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ ΒΟΥΛΑ και ο ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Πατρέων Κος Φλωράτος όπου απεύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους έκθετες.

Ο Κ.Ο.Α. διοργάνωσε Σεμινάριο την Δευτέρα 20 Μάιου το απόγευμα στα γραφεία του ομίλου με ομιλητή την Κα SONIA FALLETI με κεντρικό θέμα
τον κυνηγετικό σκύλο και συγκεκριμένα τον σκύλο φέρμας. Η τεράστια πείρα και εξειδικεύσει της Κας FALLETI έλυσε απορίες και εμπλούτισε έτσι περαιτέρω τις γνώσεις των κυνοφίλων που παρέστησαν στην ομιλία.

Ο Κυνοφιλικός όμιλος Αχαΐας σας κάνει γνωστά
τα αποτελέσματα της έκθεσης.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΛΗΣ ΝΕΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ

Ο Κ.Ο.Α. ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν, στήριξαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση ΠΑΤΡΑ 2002.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΟΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΓΙΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

       

Ο Κ.Ο.Α. ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν, στήριξαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση ΠΑΤΡΑ 2002.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΟΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΓΙΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων