20 Αυγούστου 2001

0

Επιτέλους, μετά από μια εξάμηνη, σχεδόν, ανάπαυλα γεμάτη εντάσεις και συζητήσεις, συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες, δύο κυνηγετικές εκθέσεις και με την αγωνία των κυνηγών στο κατακόρυφο σχετικά με την αφαίρεση του Φλεβάρη, η πολυπόθητη μέρα έφτασε. Η έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου προ των πυλών.
Όλα θα είναι έτοιμα αυτό το πρωινό της Δευτέρας, τα αυτοκίνητα ελεγμένα, τα σκυλιά ταϊσμένα, τα όπλα καθαρά και γυαλισμένα, τα φυσίγγια στις θέσεις τους κατάλληλα για τα θηράματα της εποχής
Ο πόθος για τη συνάντηση με το θήραμα ανυπέρβλητος, η πρώτη φέρμα θα ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη και η πρώτη τουφεκιά θα λυτρώσει τον κυνηγό.

Μεγάλη προσοχή όμως πρέπει να δοθεί αυτές τις πρώτες μέρες της κυνηγετικής περιόδου στην αποφυγή των ατυχημάτων δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό τους γίνεται την πρώτη εβδομάδα της κυνηγετικής περιόδου. http://www.e-artemis.gr/hunt/simvoules.htm

H e-artemis.gr στην πρώτη κυνηγετική περίοδο της ζωής της θα είναι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων κυνηγών και θα σας ενημερώνει άμεσα για τα κυνηγετικά τεκταινόμενα. Περιμένουμε από σας να μας στείλετε τις εμπειρίες σας και τις κυνηγετικές σας περιπέτειες καθώς και φωτογραφίες από τις εξόδους σας.

Καλό κυνήγι

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων