Βιβλιοπαρουσίαση: Θηράματα – Αναπαραγωγή

0

Ένα βιβλίο του Κώστα Αμπατζόγλου με προσεγμένη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση της βιολογίας των θηραμάτων που μπορούν να
εκτραφούν, τους τρόπους και τις μεθόδους εκτροφής καθώς και παραδείγματα οικονομοτεχνικών στοιχείων μιας μονάδας εκτροφής.

H παρούσα έκδοση αναφέρεται στο έργο των σύγχρονων αναπαραγωγικών μονάδων, που εύλογα έχει προκαλέσει την περιέργεια αλλά και τον θαυμασμό.
Ένα έργο σημαντικότατο που συμβάλλει στην αναβάθμιση του θηραματικού πλούτου μιας χώρας, στην τόνωση της εγχώριας και διεθνούς καταναλωτικής αγοράς και στην ενίσχυση της οικονομίας μέσω των εξαγωγών.
Aναλύει με τρόπο απλό και υπεύθυνο κάθε τι που έχει σχέση με τις σύγχρονες θηραματικές μονάδες. Tαξινομεί τις διαδικασίες αναπαραγωγής και αποκαλύπτει τον τρόπο διαβίωσης και διαμονής των θηραμάτων, την βιολογία τους, καθώς και την μέθοδο εκτροφής.
Προβάλλει τις σχετικές μηχανολογικές μελέτες με τ’ ανάλογα κτιριακά και τεχνικά σχεδιαγράμματα, τους θηραματικούς κλωβούς και με βάση τους σχετικούς οικονομικούς συσχετισμούς εκθέτει τα οικονομικά αλλά και βιολογικά τους αποτελέσματα.
H πρωτότυπη αυτή έκδοση είναι ένας πολύτιμος οδηγός, που εντυπωσιάζει, διαφωτίζει, αλλά και προδιαθέτει, για δραστηριότητες τουςείδους αυτού.

Το βιβλίο διανέμεται από το πρακτορείο ΕΥΡΩΠΗ και θα το βρείτε στα πρακτορεία τύπου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων