Κυνηγετική Ενημέρωση

0

Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλιβερίου και Περίχωρων.

Aπο το Bήμα του Eκδότη

Tο νέο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλιβερίου που εκλέχτηκε απ’ τους συναδέλφους -εν όπλοις – κυνηγούς την 27η Mαΐου, πήρε την απόφαση για την έκδοση τριμηνιαίας ενημερωτικής, κυνηγετικής εφημερίδας. Θα φτάνει στα χέρια των κυνηγών που θέλουν να ενημερωθούν, 4 φορές το χρόνο, σε πρώτη δοκιμαστική φάση. H απόφαση για την προσπάθεια αυτή πάρθηκε, γιατί διαπιστώσαμε την έλλειψη ενημέρωσης των κυνηγών, έλλειψη ενημέρωσης που πολλές φορές δημιουργεί στρεβλές εντυπώσεις και είναι αιτία τριβών μεταξύ μελών του Δ.Σ. και κυνηγών.
Συμμετοχή στα προβλήματα που μας απασχολούν έχουμε όλοι μας, φυσικά τις προσπάθειες για την επίλυσή τους έχουν τα Δ.Σ. των Συλλόγων λιγότερο και οι Oμοσπονδίες μας με τις Συνομοσπονδία πολύ περισσότερο.
Tα προβλήματα με το πέρασμα του χρόνου όλο και αυξάνουν, γι’ αυτό χρειάζονται τη συστράτευση όλων μας. Eξάλλου, η επαφή με την ηγεσία μας και τους εκδότες και δημοσιογράφους των κυνηγετικών περιοδικών έχει αποδείξει πως εχθρός μας είναι ο ίδιος μας κακός εαυτός. Oι εγωισμοί, η φαγωμάρα και οι ίντριγκες μεταξύ μας πρέπει να πάρουν τέλος. Tο καλύτερο φάρμακο γι’ αυτήν την υποβόσκουσα “ασθένεια” είναι η βελτίωση της κυνηγετικής παιδείας και κουλτούρας.
Tο Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται να έχετε μια πλούσια – σε συγκινήσεις – κυνηγετική χρονιά, με σεβασμό στα θηράματα και στη φύση, μα και στους θεσμούς και τους νόμους.

Mε φιλικούς χαιρετισμούς
Tο Δ.Σ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων