9η Εθνική Έκθεση Εκτροφής Επανιέλ Μπρετόν

0

Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου

Γραφείο Τύπου

Βόλος 20 Απριλίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ C.A.C.

Ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου και το πανελλήνιο Δίκτυο κυνηγών «ΩΡΙΩΝ», οργανώνουν στο Βόλο, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου), την Κυριακή 2 Μαίου 2004, την 9η Εθνική ετήσια έκθεση εκτροφής Επανιέλ Μπρετόν Πρωταθλήματος μορφολογίας C.A.C. ΄Ωρα έναρξης της έκθεσης η 9.30 π.μ.
Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2004.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου καλεί όλους τους κυνηγούς και μη που έχουν σκύλους Επανιέλ Μπρετόν και επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Ξενοφώντος και 2ας Νοεμβρίου – Κτίριο Τ.Ε.Ε. – τηλ 24210-24783 και 39007 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλλουν τη δήλωση συμμετοχής τους.

Κατεβάστε εδώ τη δήλωση συμμετοχής

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Επανιέλ Μπρετόν επίσημα εγγεγραμμένα στο γενεαλόγιο του ΚΟΕ η στο ΒΕΑ του ΚΟΕ και η ηλικία τους δεν ξεπερνά τις ημερομηνίες,την ημέρα της έκθεσης που αναφέρονται στις ανωτέρω κατηγορίες ως και ξένες συμμετοχές

*Οι σκύλοι θα κριθούν σύμφωνα με το αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία (F.C.I.) πρότυπο της φυλής τους και όπως αναφέρεται στον εσωτερικό κανονισμό του ΚΟΕ κεφ. 6 (Εκθέσεις Σκύλων).

*Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 26 Απριλίου (Δευτέρα)
στο Fax: 2310-220.716.

*Στην κατηγορία ΕΡΓΑΣΙΑΣ συμμετέχουν οι σκύλοι οι οποίοι στα βιβλιάρια φαίνεται ότι έχουν διακριθεί με «καλός» ή «πολύ καλός» και άνω , σε αγώνες κλασσικούς και πρακτικού κυνηγίου αντίστοιχα.

*Στην κατηγορία ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ συμμετέχουν οι σκύλοι που έχουν ανακηρυχθεί Πρωταθλητές Ελλάδος.

*Στην κατηγορία ζεύγους συμμετέχουν ένας αρσενικός και ένας θηλυκός σκύλος από 15 μηνών και άνω της ίδιας ιδιοκτησίας.

*Στην κατηγορία εκτροφείου συμμετέχουν 3 και άνω σκύλοι της ίδιας φυλής από 9 μηνών και άνω,εκτροφής του ιδιοκτήτη της επωνυμίας εκτροφείου , ασχέτως ιδιοκτησίας. Απαραίτητη προϋπόθεση στις κατηγορίες ζεύγους και εκτροφείου είναι η συμμετοχή των σκύλων σε μία από τις άλλες κατηγορίες.

Η τιμή συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τον πρώτο σκύλο, 15 ευρώ για τους λοιπούς.

ΧΟΡΗΓΟΣ: PURINA

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων