Ε.ΦΥ.Π. Ηπειρωτικών Φυλών

0

Ε.ΦΥ.Π. Ηπειρωτικών φυλών

Ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος διοργάνωσε Ε.ΦΥ.Π. Ηπειρωτικών φυλών και σεμινάριο για Μπρετόν και Κούρτσχααρ, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Απριλίου 2004 στην Ξάνθη. Η εκδήλωση αυτή έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και είχε μεγάλη επιτυχία παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η προσπάθεια του Ομίλου για διοργάνωση εκδηλώσεων στην επαρχία, αποδίδει και αυτό φαίνεται από την παρουσία κυνόφιλων από όλη σχεδόν τη Θράκη σε αυτό το διήμερο.

Το Σάββατο 17/4/04 στο σεμινάριο μπροστά σε αρκετό κόσμο, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Ξάνθης, ο κ. Καλφόπουλος για τα Επανιέλ Μπρετόν και ο κ. Νιάνιος για τα Κούρτσχααρ, ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας και απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις. Επίσης ο κτηνίατρος από την Θεσσαλονίκη, κ. Βενιός Βασ. μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την υγειά του κυνηγόσκυλου και απάντησε με την σειρά του σε παρά πολλές ερωτήσεις του κόσμου.

Την Κυριακή 18/4/04, μια τεράστια ουρά από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σημείο συνάντησης και άνθρωποι με τα σκυλιά τους, περίμεναν μέσα στη βροχή να ξεκινήσει ο αγώνας. Οι συμμετοχές σκύλων συνολικά 25, οι περισσότερες από την Ξάνθη καθώς επίσης και από Ορεστιάδα η οποία μας εντυπωσίασε με τη δυναμική συμμετοχή, σκύλων και κυναγωγών.

Ο αγώνας διεξήχθη στη Ζ.Ε.Σ. Κοσσού, σε δύο τερεν, με κριτές τους κ.κ. Καλφόπουλο και Νιάνιο. Το επίπεδο των σκύλων σε σύγκριση με πέρυσι ήταν πολύ καλύτερο και μας ικανοποίησε. Συνολικά πιστοποιητικό φυσικών προσόντων, πήραν 11 σκυλιά και βραβεύθηκαν με κύπελλο τα τρία πρώτα από κάθε τερεν. Πιστεύουμε ότι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την εκδήλωση και ελπίζουμε ότι του χρόνου τα σκυλιά να είναι περισσότερα και σε ακόμη καλύτερο επίπεδο.

Ευχαριστούμε την χορηγό μας PURINA αλλά και τους τρεις τοπικούς χορηγούς
Πάλλας Κων/ος: κυνηγετικά είδη
Πετράκος Νίκος: ορειβατικά –κυνηγετικά είδη
Χατζόπουλος Αθαν.: Ενυδρία – ωδικά – τροφές

Οι οποίοι μας στήριξαν οικονομικά, καθώς επίσης ευχαριστούμε τον κυνηγετικό σύλλογο Ξάνθης και τα μέλη μας Λιάτσο Σπύρο και Καραγιάννη Θανάση, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διοργανώσουμε στο μέλλον περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις στη Θράκη.

Κων/νος Βλάχος
Γ. Γραμματέας του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος.

Ο κ. Καλφόπουλος παρουσιάζει ένα Επανιέλ Μπρετόν

Γραμματέας και Ταμίας με φόντο μερικά αυτοκίνητα

Οι τρεις πρώτοι του Α’ τερεν

Οι τρεις πρώτοι του Β’ τερεν

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων