17η & 18η Διεθνής Έκθεση Σκύλων Ο.Κ.Α.

0

Όμιλος Κυνοφίλων Αθηνών

Τ.Θ. 34004
Τ.Κ. 100 29 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ/FAX: 210 5227388
web-site: http://www.oka.gr
e-mail: okathens@hotmail.com

Αθήνα 2 Αυγούστου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17Η & 18Η (ΔΙΠΛΗ!) ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΥΛΩΝ Ο.Κ.Α
2 & 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004

Στον καταπράσινο και άνετο κήπο του Marathon Land* θα γίνει και πάλι η μεγάλη κυνοφιλική γιορτή του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών, με καλεσμένους κορυφαίους κριτές από επτά χώρες, μεταξύ τους και την κριτή που επέλεξε τον «Καλύτερο Έκθεσης» φέτος στην περίφημη έκθεση Crufts της Βρεττανίας και τον κριτή που επέλεξε τον Καλύτερο έκθεσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F.C.I. ! Ο «πρώτος διδάξας» των διπλών διεθνών Όμιλος στην Ελλάδα, προσφέρει και πάλι στους εκθέτες του την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλές διακρίσεις & 2 x CAC-CACIB ! (Oι σκύλοι θα κριθούν από διαφορετικούς κριτές το Σάββατο & άλλους την Κυριακή). Η εκδήλωση περιλαμβάνει και αναγνώριση. Eιδικοί διαγωνισμοί & βραβεύσεις για Ελληνικές φυλές & σκύλους ελληνικής εκτροφής! Δωρεάν μαθήματα χειρισμού σκύλων (το Σάββατο)! Επιδείξεις υπακοής & ατζίλιτυ! Παρουσίαση του προγράμματος «Σκύλος-καλός Πολίτης»! Στο χώρο υπάρχει καφετέρια-σνακ μπαρ, δωρεάν πάρκινγκ & δυνατότητα φιλοξενίας σκύλων εκθετών (πανσιόν).

Οι συμμετοχές λήγουν στις 6 Σεπτεμβρίου και παρέχεται ιδιαίτερα χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής και για τις δύο ημέρες. Προγράμματα & φόρμες συμμετοχής στέλνονται στους εκθέτες προηγούμενων εκθέσεων του Ομίλου.
Αν παίρνετε μέρος για πρώτη φορά, μπορείτε να ζητήσετε πλήρες πρόγραμμα, πληροφορίες & δελτία συμμετοχών από τον ΟΚΑ, στα τηλ./fax 210 5227388, e-mail: οkathens@hotmail.com και στις νέες ιστοσελίδες του, www.oka.gr

Για το Δ.Σ.

Μαρία Γκινάλα
Πρόεδρος

Θάνος Χιόνης
Γεν. Γραμματέας

* Θεσσαλίας 16, στο 37ο χλμ της λεωφόρου Μαραθώνος, τηλ. 22940 56420
Είσοδος κοινού δωρεάν!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων