Αγώνες πήλινου στόχου στη “Μάχη της Κρήτης”

0

maxhthskrhthsΜε τον καλύτερο τρόπο τίμησαν και φέτος οι σκοπευτές την ιστορική επέτειο της Μάχης της Κρήτης, συμμετέχοντας στους Πανελλήνιους Αγώνες σκοποβολής για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης» που διοργάνωσε στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων, ο Σκοπευτικός Σύλλογος «ΒΑΡΔΑΣ», υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Οι φετινοί αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», έγιναν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου, μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για την ιστορική επέτειο. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα όμορφο κλίμα, άρτιο οργανωτικά, με το δυνατό όμως αέρα να δυσκολεύει το έργο των σκοπευτών.

  http://www.shooters.gr/

 Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο σκητ ανδρών, στην πρώτη θέση ο Ευθύμης Μίτας με 122/125 δίσκους κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση και μόλις με δύο δίσκους διαφορά τον Νίκο Μαυρομμάτη. Με μόλις ένα δίσκο πίσω από τον Νίκο βρέθηκε ο έφηβος σκοπευτής από την Κύπρο, Γιώργος Καζάκος, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αλλά και το χρυσό στην υποκατηγορία των εφήβων. Δεύτερος έφηβος και τέταρτος στη συνολική κατάταξη, ο επίσης Κύπριος σκοπευτής, Μάρκος Γιαούμης, ο οποίος διατηρήθηκε σε αυτή τη θέση με 118/125 δίσκους. Στην τρίτη θέση των εφήβων πέρασε ο Μενέλαος Μιχαηλίδης με 117/125.

Στο τραπ και στην πρώτη θέση ο Βασίλης Ζωρδούμης επικράτησε άνετα με 115/125 δίσκους. Στη δεύτερη θέση ο Κώστας Χαϊντούτης με 112/125 δίσκους ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Δεληγιάννης με 110/125. Στο τραπ εφήβων ο Άγγελος Χρυσάνθου επικράτησε με 105/125 έναντι του δεύτερου, Γιάννη Χατζητσακίρογλου με 103/125. Τρίτος ανέβηκε στο βάθρο ο Γιάννης Γιαννόπουλος με 88/125 δίσκους.

Στην ομαδική κατάταξη, η ομάδα σκητ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, με τους Κωνσταντίνο Περικλέους, Μενέλαο Μιχαηλίδη και Σωτήρη Αντωνίου, με συνολικό αποτέλεσμα 344/375 επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας του ΒΑΡΔΑ, η οποία με τους Ευθύμιο Μίτα, Ιωάννη Γκογκολάκη και Χαράλαμπο Χαλκιαδάκη συγκέντρωσε 342/375.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε κάθε αγώνισμα και κάθε κατηγορία:

trapskeet

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων