Σκοπευτικός Αγώνας σε κινητό στόχο αγριόχοιρου στη Δράμα

0

dramaΤην Κυριακή 9-6-2013 διοργανώθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας και στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης μας, σκοπευτικός αγώνας σε κινητό στόχο αγριόχοιρου.

Ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Μοναστηρακίου, στη Δράμα, είναι ο δεύτερος που πραγματοποιείται από το σύλλογό μας και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές. Πάνω από 100 κυνηγοί δήλωσαν συμμετοχή, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή βολή που θα τους φέρει μια διάκριση. Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Μιχαηλίδης Γεώργιος (1η θέση), Χατζηκαπλάνης Δημήτριος (2η θέση) και Κατσιούλης Γεώργιος (3η θέση). Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Δράμας κ.Ετόγλου Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ κ. Καλογεράκος Νικόλαος και ο αντιπρόεδρος κ Γιαπουτζής Απόστολος, οι οποίοι συμμετείχαν και στον αγώνα, όπως επίσης ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κ.Νευροκοπίου κ. Σαββίδης Γεώργιος και ο αν.πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης κ. Κεχαγιόγλου Σταύρος. Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους, όπως επίσης όλους τους παρευρισκόμενους στον αγώνα και όλους όσους βοήθησαν για να διεξαχθεί. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στο Δήμο Δράμας για τη άμεση ανταπόκριση, στήριξη και άψογη συνδιοργάνωση.

 

ΚΣ ΔΡΑΜΑΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων