Δύο νέες εκθέσεις ανακοινώθηκαν από τον Ομιλο Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη

0

OFEI_LOGOΤο Δ.Σ. του Ομίλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει δύο (2) εκθέσεις μορφολογίας και αναγνωρίσεις Ελληνικών Ιχνηλατών.

1) Στις 1-9-2013 Έκθεση Μορφολογίας και αναγνωρίσεις Ελληνικών Ιχνηλατών στην Άρνισσα Πέλλας με Κριτή τον κύριο Αθανάσιο Γκόπη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν μέχρι τις 20 Αυγούστου στον ΟΦΕΙ και μόνο,με τρεις τρόπους.
α) Με ΦΑΞ στα τηλέφωνα 210-5716771 και 2105753200 β) Με e-mail στη διεύθυνση [email protected]  γ)Με το ταχυδρομείο στη διεύθυνση: ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ  ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6  121 36 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Όλα τα σκυλιά που θα λάβουν μέρος στην έκθεση ή που θα παρουσιαστούν για αναγνώριση πρέπει να έχουν microchip. Το ποσό της συμμετοχής για κάθε σκύλο είναι20 ευρώ και θα καταβληθεί στον ταμία ή θα κατατεθεί στο Ταχ. Ταμιευτήριο, μέχρι τις 20 Αυγούστου. Περισσότερα θα ανακοινώσουμε προσεχώς.

2) Στις 15-9-2013 Έκθεση Μορφολογίας CAC και αναγνωρίσεις Ελληνικών Ιχνηλατών στην Κόρινθο.

Ο Κριτής της έκθεσης δεν έχει οριστεί ακόμη από το Δ.Σ. Η έκθεση στην Κόρινθο θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑ» σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κορίνθου και το περιοδικό «ΘΗΡΕΥΤΗΣ και ΦΥΣΗ» Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν στον ΟΦΕΙ μέχρι 5-9-2013

Το ποσό της συμμετοχής είναι το ίδιο με παραπάνω και θα καταβληθεί με τον ίδιο τρόπο.

Απαραίτητα όλα τα σκυλιά πρέπει να έχουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση και να έχουν κάνει εμβόλια και αποπαρασιτώσεις . Η εκδήλωση στην Κόρινθο θα γίνει απόγευμα γιατί θα συδυαστεί με αντίστοιχη έκθεση προϊόντων του Νομού. Μετά την έκθεση θα ακολουθήσει σεμινάριο με θέμα τον Ελληνικό Ιχνηλάτη και τον ΟΦΕΙ στην αίθουσα τελετών της έκθεσης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων