Λαθροθήρες επιτέθηκαν στον Πρόεδρο του Κ. Σ. Μοιρών

0

asti

Με ύβρεις αλλά και με απειλές για τη ζωή του, επιτέθηκαν δύο άτομα στον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Μοιρών την Παρασκευή τα ξημερώματα στην περιοχή του Φουρνοφάραγγου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος, σε μια περιπολία ρουτίνας για την αποτροπή της λαθροθηρίας, έπεσαν πάνω σε δύο άτομα τα οποία όπως ο ίδιος τουλάχιστον είπε στους αστυνομικούς θεωρεί λαθροθήρες. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΚΣ Μοιρών, την ώρα της περιοπολίας (ξημερώματα) αντελήφθη δύο άτομα να κινούνται με φακούς. Όπως ήταν φυσικό θεώρησε ότι ήταν λαθροθήρες, τους παρακολούθησε αλλά έχασε τα ίχνη τους και αποφάσισε να επιτρέψει στο χωριό μαζί με την γυναίκα του η οποία είναι άτομα με Ειδικές Ανάγκες και την είχε πάρει μαζί του για παρέα.

Ωστόσο στην προσπάθειά του να επιστρέψει, έπεσε πάνω σε δύο άτομα – τα οποία κατονομάζει στην καταγγελία του στο ΑΤ Πύργου. Τα δύο άτομα των εξύβρισαν τον απείλησαν για τη ζωή του και μάλιστα ο ένας από τους δύο ακούμπησε την καραμπίνα του στην κοιλιά απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει. Η γυναίκα έβλεπε έντρομη τα όσα συνέβαιναν μέσα από το αυτοκίνητο. Τελικά ο πρόεδρος του ΚΣ Μοιρών κατάφερε να φύγει να μπει στο αυτοκίνητό του και να πάει στο σπίτι του στο Φουρνοφάραγγο. Εκεί όμως δεν πρόλαβε να μπει μέσα και κατέφθασαν και τα δύο άτομα τα οποία κρατούσαν – σύμφωνα με την καταγγελία του- πιστόλι, μαχαίρι και καραμπίνα. Συνεχίστηκαν οι απειλές από τον αύλειο χώρο, ενώ ο ίδιος με την γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, παρακολουθούσαν έντρομοι από μέσα…

Τα δύο άτομα, αφού είδαν ότι δεν βγαίνει έξω έφυγαν, ενώ λίγο αργότερα ήρθαν οι άντρες του ΤΑΕ Μεσαράς που είχαν ειδοποιηθεί, ωστόσο οι δράστες το είχαν σκάσει….. O πρόεδρος κατέθεσε μήνυση εναντίον των συγκεκριμένων ατόμων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του έχουν ξαναδημιουργήσει προβλήματα θανατώνοντας ζώα του ενώ παλαιότερα είχε καεί και μια μηχανή ιδιοκτησίας του.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων