Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συγχαίρει Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ για τη βοήθεια τους σε πυρκαγιές

0

f fΗ Πυροσβεστική Υπηρεσία συγχαίρει δύο Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ για τη βοήθεια τους σε περιστατικά δασικής πυρκαγιάς

Με έγγραφο που απέστειλε στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης η Περιφερειακή Δ/νση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης ευχαριστεί θερμά τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ κ.κ. Λιγομενίδη Αλέξανδρο και Γαλόπουλο Βλάσιο.

Στην ευχαριστήρια επιστολή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει τόσο τη βοήθεια των δύο Θηροφυλάκων προς την Υπηρεσία κατά τη διάρκεια συμβάντων δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν πρόσφατα στην περιοχή του Δήμου Νευροκοπίου Δράμας. Ακόμη επισημαίνει ότι και κατά το παρελθόν οι συγκεκριμένοι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες έδωσαν χρήσιμη βοήθεια προς την Πυροσβεστική στην αντιμετώπιση ανάλογων συμβάντων.

Οι δύο Θηροφύλακες εργάζονται στις περιοχές της Προσοτσάνης και του Κ, Νευροκοπίου.

Οι κυνηγετικές οργανώσεις εργάζονται συστηματικά και βοηθούν κάθε χρόνο στη μάχη κατά των δασικών πυρκαγιών, τόσο με το υπαλληλικό τους προσωπικό , όσο και με τις ομάδες εθελοντών κυνηγών που έχουν δημιουργήσει.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συγχαίρει τους δύο Ομοσπονδιακούς της Θηροφύλακες για συγκεκριμένο περιστατικό και δηλώνει ότι θα εξακολουθήσει να είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της χώρας μας.   huntes.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων