Οι κυνηγοί κοντά στην Αυτοδιοίκηση για τα αδέσποτα

0

adespotaΣε μια περίοδο που το θέμα των αδέσποτων ζώων συνδυάζεται με το πρόβλημα της λύσσας, σε μια περίοδο που πολιτικά κόμματα ασχολούνται με την απόφαση της Ρουμανίας για εξόντωση των αδέσποτων ζώων, σε μια περίοδο που υπάρχουν ερωτήσεις στη Βουλή για τα αδέσποτα ζώα οι κυνηγετικές οργανώσεις δείχνουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τις διακατέχει μαζεύοντας τροφές για τα αδέσποτα ζώα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης παρέδωσε μισό τόνο σκυλοτροφής στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων για το θέμα των αδέσποτων ζώων. Συγκεκριμένα προσέφερε μισό τόνο σκυλοτροφής για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Οι τροφές παραδόθηκαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στον ίδιο τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος με τη σειρά ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Απόστολο Γιαπουτζή, τα μέλη του συλλόγου καθώς και το χορηγό κ. Μπίσκα Νικόλαο (κατάστημα pet – tails) για την ευγενική τους προσφορά.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και δείχνει ένα σταθερό πρόσωπο ευαισθησίας του κυνηγετικού κόσμου. Οι σκυλοτροφές θα δοθούν στα αδέσποτα ζώα, σε συνεργασία με τοπικές ζωοφιλικές οργανώσεις. Το γεγονός της συνεργασίας αυτής δείχνει επίσης το υψηλό αίσθημα ευθύνης των κυνηγετικών οργανώσεων, καταστώντας τις ως σοβαρό κύτταρο των τοπικών κοινωνιών.

Η πρωτοβουλία αυτή, μεσούσης της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, είναι αξιέπαινη, αλλά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την χορηγία του Pet Tails (Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πώλησης Ειδών Διατροφής και Αξεσουάρ Κατοικίδιων – Φυσικό Κατάστημα και Έδρα: 25ης Μαρτίου 31, τηλ΄. 2311 283 592) ,το οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά.

http://www.hunters.gr/

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων