DERBY Νεαρών Επανιέλ Μπρετόν

0

Πλαγιάρι 18-03-06

Έγινε και φέτος το derby νεαρών σκύλων στο Πλαγιάρι με κριτή τον κ. Νιάνιο Γαβριήλ , τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά γιατί αν και είχε πολλές προσκλήσεις , τελικά αποφάσισε να κρίνει τα «μικρά» Μπρετόν. Είναι σημαντικότατη η προσφορά του στον Όμιλο μας γιατί χωρίς υπεκφυγές και προφάσεις πάντα λέει ΝΑΙ σε κάθε μας πρόσκληση. Τώρα που έγινε και κριτής μορφολογίας όλης της ομάδας 7 του ευχόμαστε συγχαρητήρια , καλές κρίσεις και σύντομα να γίνει διεθνής.

Για φέτος δεν είχαμε πολλές συμμετοχές μέχρι την τελευταία μέρα , αλλά όταν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας οι κ.κ. Νικολόπουλος και Φραγγίδης , καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 7 σκυλιά και να γίνει το derby. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε όταν διαπιστώσαμε ότι όλα τα σκυλιά ήταν υψηλού επιπέδου , κατάλληλα προετοιμασμένα και οι κυναγωγοί τους τα οδηγούσαν άριστα. Όπως είπε και ο κ. Νιάνιος στην αξιολόγηση του, σπάνια συναντάμε σε derby το φαινόμενο αυτό. Από την μεριά μας δίνουμε συγχαρητήρια στους κυναγωγούς για την δουλειά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Η βροχή που έπεφτε όλο το βράδυ είχε κάνει τα χωράφια πολύ βαριά αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους μικρούς διαβολάκους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μας δείξουν σε τι κατάσταση είναι το νέο «αίμα.». Στη βαθμολογία κατάφεραν τελικά να μπουν 3 σκυλιά με χαρακτηρισμό Εξαίρετος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΝΟΜΑ ΣΚΥΛΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΕΟΛ.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

ΚΥΝΑΓΩΓΟΣ

1ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ

ΡΟΖΑ

ΝΤΙ ΓΚΡΕΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΕΚ-52677

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΙΔΙΟΣ

2ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ

STRIMONA’S F.I.

ONDRI

ΒΕΚ-53140

ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΙΔΙΟΣ

3ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ

ΡΟΖΑ

ΝΤΙ ΓΚΡΕΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΕΚ-46571

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΙΔΙΟΣ

Νικητής λοιπόν του DERBY 2006 ο κ. Νικολόπουλος Παναγιώτης με την τρίχρωμη (γιατί έχει και πορτοκαλί Ρόζα) Ρόζα Ντι Γκρέκο Αττικής ΒΕΚ-52677, στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί όλα τα ζώα που παρουσίασε στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν υψηλού επιπέδου.

Οι κρίσεις του κ. Νιάνιου για όλα τα σκυλιά είναι οι εξής :

1.ΡΟΖΑ ΝΤΙ ΓΚΡΕΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΒΕΚ- 46571 , ΙΔ. Νικολόπουλος Π.

Νεαρή σκύλα 17 μηνών η οποία από την αρχή ως το τέλος της διαδρομής της συνεχώς ζητούσε τα πουλιά , καλά στημένη στο τερέν και στον αέρα , καλπασμός αργός και ανοιχτός , έδειχνε ότι είχε μυαλό. Άριστη συνεργασία με τον κυναγωγό της , στο 15’ πήρε μια φέρμα αφού προυγουμένως έψαξε τα πουλιά τα οποία είχαν χωρίσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

2.STRIMONA’S F.I. JUNIOR , ΒΕΚ- 53141 , ΙΔ. Φραγγίδης-Καραγιάννης.

Εξαίρετος καλπασμός με σωστό κράτημα κεφαλής , είχε πάθος στην έρευνα του και ένταση ,αλλά με αρκετά μικρο-σταματήματα και λασέ άλλοτε ανοιχτά άλλοτε κοντινά. Έπαιρνε τον αέρα , αρκετά καλή συνεργασία με τον κυναγωγό του ,δεν συνάντησε θήραμα.

3.ΡΟΖΑ ΝΤΙ ΓΚΡΕΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΒΕΚ- 52677 , ΙΔ. Νικολόπουλος Π.

10 μηνών σκύλα , τοποθετήθηκε σωστά στο τερέν παίρνοντας τον αέρα. Σωστό κράτημα κεφαλής , καλπασμός όχι πολύ συχνός , η έρευνα της συνεχής και με ένταση. Ζητούσε συνεχώς τα πουλιά παίρνοντας αρκετό χώρο. Άριστη συνεργασία με τον κυναγωγό της , στο 7’ μετά από ανέβασμα πήρε ένα εξαίρετο πόντο.

4.LANARIS ASKO , ΒΕΚ- 52404 , ΙΔ. Μάστορας – Λιώσης.

Εξαίρετη κίνηση στον τύπο με πολύ καλό κράτημα κεφαλής . Σκύλος με νοοτροπία και πάθος , συνεχώς στον αέρα με ανοιχτά λασέ καλύπτοντας σωστά το τερέν. Είχε λίγα μικρο-σταματήματα αλλά ανέβαζε στη μυρωδιά με πολύ όμορφο τρόπο. Άριστη συνεργασία με τον κυναγωγό του , σκύλος που μπορεί με κατάλληλη δουλειά να σταθεί στο επίπεδο αγώνων. Δεν συνάντησε θήραμα.

5.ΝΑΣΤΑΖΙΑ ΝΤΙ ΓΚΡΕΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΒΕΚ- 56130 , ΙΔ. Νικολόπουλος Π.

Θηλυκιά με αρκετά καλό στυλ , έδειξε όρεξη, η έρευνα της συνεχής με ανοιχτά λασέ. Έψαξε το τερέν μεθοδικά παίρνοντας τον αέρα , εξαίρετη συνεργασία με τον κυναγωγό της . Δεν συνάντησε θήραμα.

6.STRIMONA’S F.I. ΝΕΚΤΩΡ , ΒΕΚ-53131 , ΙΔ.θεοχάρης – Φραγγίδης.

Σκύλος με μεγάλη νοοτροπία και διάθεση. Κίνηση στον τύπο με εξαίρετο κράτημα κεφαλής. Στήθηκε στο τερέν σωστά από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό κάνοντας ανοιχτά και μεθοδικά λασέ χωρίς καθόλου την στήριξη του κυναγωγού του. Η δράση του στο ανώτερο επίπεδο αφού επί 15’ δεν έδειξε σημεία κούρασης. Άριστη συνεργασία με τον κυναγωγό του , σκύλος που μπορεί να σταθεί σε επίπεδο αγώνων. Δεν συνάντησε θήραμα.

7.STRIMONA’S F.I. ONDRIA , ΒΕΚ- 53140 , ΙΔ. ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΣ ΑΘ.

10 μηνών σκύλος , με σωστή κίνηση , όχι συνεχή καλπασμό και χωρίς ένταση , τα λασέ του θα τα ήθελα αρκετά ποιο ανοιχτά. Ο σκύλος όμως έδειξε μεγάλη αίσθηση θηράματος και σε ένα μεγάλο αριστερό λασέ έκανε πολύ όμορφο ανέβασμα αρκετών μέτρων καταλήγοντας σε μια εξαίρετη φέρμα. Αρκετά καλή συνεργασία με τον κυναγωγό του.

Κων/νος Βλάχος

Γ. Γραμματέας Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων