Κατασχέσεις ηχομιμητικών συσκευών από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Αρκαδίας

0

IMG_104914 ηχομιμητικές συσκευές εντόπισαν και κατέσχεσαν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Νίκος Φούτρης (Κυν. Συλ. Τρίπολης), Μανώλης Ξυδιάς (Κυν. Συλ. Αστρους) και Γιάννης Καρπούζος (Κυν. Συλ. Βυτίνας) στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Παρά τις προσπάθειες να εντοπιστούν και οι κατοχοι – λαθροθήρες των μηχανημάτων αυτό δεν κατέστει δυνατό και έτσι υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά αγνώστων.

Ο κ. Ρουμελιώτης δήλωσε ότι «οι ηχομιμητικές συσκευές είναι πληγή για το θήραμα, για τον κυνηγό, για την φύση. Οι κατοχοι τους είναι λαθροθήρες, δεν ανήκουν στην κυνηγετική οικογένεια και είναι αυτοί ακριβώς , οι εξυπνάκηδες κατσαπλιάδες που έχουν προκαλέσει δραματική μείωση στους πληθυσμούς και με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν στην οριστική απαγόρευση του κυνηγίου του ορτυκιού. Επαίνεσε το έργο και την αποτελεσματικότητα των θηροφυλάκων και διαμήνυσε προς όλους πως η θηροφύλαξη θα συνεχίσει να είναι εντατική, δυναμική , αποτελεσματική.

Οι κυνηγοί συσπειρωμένοι και αγανακτισμένοι απέναντι σε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους μαγνητοφωνάκηδες που τους έχουν στερήσει το κυνήγι τους και πιθανόν θα είναι η αιτία που θα το στερηθούν και στο μέλλον απαιτούν την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία τους.»

http://www.arcadiaportal.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων