Outdoor Expo 2014!!!

0

EXPOΜια γιορτή για το κυνήγι και τις δραστηριότητες στη φύση ετοιμάζουν για το 2014, ο Λευτέρης Κακαβούλης  (Κυνηγός και Φύση), ο Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της Ethos Media AE, από το χώρο της επικοινωνίας και του Marketing καθώς και μια πλειάδα από ειδικούς επαγγελματίες και συντάκτες στον χώρο του κυνηγίου, της σκοποβολής, της κυνοφιλίας , του ψαρέματος κλπ.,

Στο κείμενο που ακολουθεί και υπογράφει ο Λευτέρης Κακαβούλης, παρουσιάζεται το στίγμα αυτής της προσπάθειας.
“Η Outdoor Expo 2014 είναι η νέα καινοτομική έκθεση που στοχεύει να φέρει κοντά και να ικανοποιήσει άμεσα, σωστά και πρακτικά όλα τα μέρη που συνθέτουν την κοινωνία όσων ασχολούνται με το ΚΥΝΗΓΙ καθώς και με τις παραδοσιακές υπαίθριες δραστηριότητες.

Σκοπός της έκθεσης είναι να προσφέρει την ικανοποίηση στον επισκέπτη, να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από όλο το φάσμα των παραδοσιακών υπαίθριων δραστηριοτήτων και παράλληλα να εξυπηρετήσει πρωτότυπα, ποιοτικά αλλά και αποτελεσματικά τους εμπορικούς και επικοινωνιακούς στόχους των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η Outdoor Expo 2014 είναι μια γιορτή!!! για το ΚΥΝΗΓΙ, τη σκοποβολή, την κυνοφιλία και το ψάρεμα με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, ζωντανές παρουσιάσεις, διαδραστικά happenings και events.

Στο επίκεντρο της στρατηγικής της έκθεσης, είναι η διαφοροποίηση, η καινοτομία και η εξωστρεφής πελατοκεντρική προσέγγιση. Είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πρότυπα καταξιωμένων διεθνών εκθέσεων για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου, και να προσφέρει άμεσα εμπορικά αποτελέσματα στους εκθέτες και ένα μείγμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στον επισκέπτη.

Outdoor Expo 2014 έρχεται να καλύψει το «διαφαινόμενο κενό» στην αγορά τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας οφέλη που είναι σημαντικά τόσο στους Κυνηγούς επισκέπτες όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου, ενδεικτικά αναφέρω ορισμένα όπως:

  • Ικανοποίηση της ανάγκης να περάσουν καλά, ζώντας την εμπειρία,επισκέπτες και εκθέτες.
  • Παρουσιάσεις και ενημέρωση για νέα προϊόντα, τάσεις και υπηρεσίες.
  • Ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών και προτάσεων.
  • Παροχή ευκαιριών για την επίτευξη νέων συνεργασιών, ανανέωση και σύσφιξη σχέσεων.
  • Υποδειγματική εξυπηρέτηση για την ανάπτυξη μιας διατηρήσιμης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
  • Ικανοποίηση της ανάγκης για παραγωγικές συναντήσεις μεταξύ πωλητών και αγοραστών (Επαγγελματιών και ιδιωτών).

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 ως 30 Μαρτίου του 2014, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στη Παιανία, υπό την Αιγίδα της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και της ΠΕΒΕΚΕ.

Σας καλούμε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία !!!”

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων