Δύο τραυματισμοί κυνηγών στο Χρυσοβίτσι …

0

Untitled-1Ακόμα δύο ατυχήματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των δυσάρεστων περιστατικών που γνωρίζει το κυνήγι στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας, στις 10 το πρωί της Κυριακής δύο 26χρονοι κυνηγοί, μετέβησαν στο Μαίναλο για κυνήγι μπεκάτσας. Το κυνήγι όμως δεν είχε ευχάριστο τέλος, αφού ο ένας κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτησε τον άλλο στο πρόσωπο. Τότε ο άλλος κυνηγός μετέφερε ο ίδιος τον τραυματισμένο φίλο του στο Νοσοκομείο στην Τρίπολη, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, παρά το γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν γεμάτο αίματα στο κεφάλι φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Τα δύο παιδιά είχαν έρθει στο Μαίναλο από γειτονικό νομό, για να κυνηγήσουν.

Το περιστατικό αυτό έγινε στο Χρυσοβίτσι.

Το απόγευμα του Σαββάτου πάλι στο Χρυσοβίτσι, σε κυνήγι αγριόχοιρου κυνηγός από το χωριό, κινδύνευσε από γουρούνι, όταν αφού το πυροβόλησε, το ζώο του επιτέθηκε και τον πέταξε 3 μέτρα μακριά. Εκείνη τη στιγμή από κάτω ο κυνηγός κατάφερε να το ξαναπυροβολήσει και να το θανατώσει. Το αποτέλεσμα… ένας νεκρός ενήλικας αγριόχοιρος και ένας τραυματισμός στο πόδι του κυνηγού.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στους δύο κυνηγούς και περισσότερη προσοχή σε όλους!

B.Π.
http://www.kalimera-arkadia.gr

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων