Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε κυνηγό και στα σκυλιά του.

0

wboarΑγριογούρουνο επιτέθηκε χθες σε κυνηγό και στα σκυλιά του.. Εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα μεταφέρθηκε με τραύματα ο κυνηγός

Mεταξύ των χωριών Σκιαδά Πρέβεζας και Αλεποχωρίου Ιωαννίνων ένας ακόμη κυνηγός γουρουνιών είχε μάλλον άγιο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του www.firmani.gr έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από το τραυματισμένο αγριογούρουνο που του επιτέθηκε λυσσαλέα την ώρα του κυνηγιού. Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα όταν ο Τάκης Λαμπρούσης , γνωστός κυνηγός στην Ήπειρο τραυμάτισε το αγριογούρουνο και στην προσπάθειά του να το πιάσει του επιτέθηκε προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στα χέρια και στο κορμί και ευτυχώς δεν θίχτηκαν ζωτικά όργανα του κυνηγού που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων.

Να σημειωθεί ότι από το μένος του γουρουνιού δεν γλίτωσαν ούτε τα 5 γουρουνόσκυλα στα οποία επίσης επιτέθηκε το γουρούνι και τα τραυμάτισε. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κυνηγός διέφυγε τον κίνδυνο και παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων