Στόχος η εκπαίδευση των κυνηγών στο Σκοπευτήριο του ΚΣ Ιωαννίνων

0

hunter Με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας κατά την άσκηση της θήρας και την καλύτερη εκπαίδευση των κυνηγών για την χρήση των όπλων, ξεκινά την λειτουργία του το Σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων σε έκταση που διαθέτει και έχει διαμορφώσει κατάλληλα, στο Πέραμα.   Για το σκοπό αυτό μάλιστα έχει ιδρυθεί Σκοπευτικός Όμιλος του Κ.Σ.Ι., στον οποίο μπορούν να γίνουν μέλη οι κυνηγοί της περιοχής, ώστε να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου.

Πρόκειται για ένα έργο που είχε ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια και πλέον είναι έτοιμο να λειτουργήσει σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ.Ι. Βαγγέλη Λύτρα, με αφορμή την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού. «Ειδικά με τα τελευταία ατυχήματα σε ολόκληρη τη χώρα και στην περιοχή μας η εκπαίδευση στη χρήση των όπλων είναι πιο απαραίτητη από ποτέ», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες αλληλεγγύης τον Κ.Σ.Ι., με στόχο την ενίσχυση των συμπολιτών που έχουν ανάγκη. Οι προσπάθειες αυτές γίνονται πιο συντονισμένες, με την τήρηση δεδομένων των κυνηγών σε ηλεκτρονικό αρχείο όπως ανέφερε.

http://www.epirusonline.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων