Αποτελέσματα αγώνα σε μπεκάτσα στα Καλάβρυτα

0

koaxΟ Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Αχαΐας διοργάνωσε  τις 12 Ιανουαρίου 2014 αγώνα κυνηγετικής ικανότητας  με θήραμα μπεκάτσα στα Καλάβρυτα.
Μέχρι την τελευταία εβδομάδα ο καιρός δεν επέτρεπε να σκεφτούμε την διεξαγωγή του Α.Κ.Ι. όμως τελικά οι περιοχές που διαλέξαμε ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας έδειξαν καλά στοιχεία!

klvrita1

Το τερέν των ηπειρωτικών δεικτών ήταν σε διαφορετική κατεύθυνση απ’ ότι των αγγλικών. Και στα δύο μέρη τα σκυλιά είχαν λίγες ευκαιρίες να μπλοκάρουν το θήραμα και χρόνο καθώς και επανακλίσεις απ’ τους κριτές για τους σκύλους που έδειξαν καλό επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά οι μπεκάτσες δεν είναι ένα θήραμα που έχουμε δεδομένο όπως όλοι γνωρίζετε άρα αφού τις είδαμε όλα καλά.
Αναλυτικότερα στο τερέν των ηπειρωτικών δεικτών ο κ. Τερζής έκρινε 12 σκυλιά. Στις εντυπώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι χρειάζεται πολύ σωστούς χειρισμούς ο σκύλος που θα κυνηγάει μπεκάτσα καθώς και αρκετή εκπαίδευση., τέλος θα ήθελε περισσότερη μεθοδικότητα κατά την έρευνα των σκύλων στα ντυμένα κομμάτια. Ξεχώρισαν ο Calou del Cakic και η Lakopetra Poly κούρτσαχααρ του Γιώργου Παντελή, η Lakopetra Rita κούρτσχααρ των αδελφών Λιάπη και ο Omiros tou Axaiou νεαρό επανιέλ μπρετόν. του Θεόδωρου Γιούλη.
Στο τερέν των αγγλικών φυλών ο κ. Χήνος παρά τα 13 ζευγάρια σκύλων που έκρινε δεν θέλησε να ξεχωρίσει κανένα αν και είδε πάρα πολύ καλό επίπεδο κυνηγόσκυλων. Τέλος τόνισε πως είχαν λίγες ευκαιρίες για συνάντηση με το θήραμα.
Ο επόμενος αγώνας είναι στις 22-23 Μάρτη σε φασιανό μαζί με το Παμπελοποννησιακό Derby . Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο facebook την σελίδα {Κυνηγετικος Ομιλος Αχαιας}
klvrita2Το Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ.Σ.Α. θέλει να ευχαριστήσει τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καλαβρύτων και τον πρόεδρό του Αλπή Ν. καθώς και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου μαζί με τους θηροφύλακες  για την βοήθειά τους ώστε να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας.
Χορηγός ήταν οι τροφές σκύλων Σβεστόνοφ
Εκ. Του Δ.Σ. Ο.Ε.Κ.Σ.Α. ο γεν. Γραμματέας Μιχάλης Τζουραμάνης
Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων